Μαρσέιγ – Ναντ

Πολύ μεγάλη σημασία έχουν από εδώ και πέρα οι αναμετρήσεις της Μαρσέιγ, αφού κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Μαρσέιγ – Ναντ

Παρά το γεγονός ότι παρουσίασε τις γνωστές αγωνιστικές της ασθένειες, η Μαρσέιγ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Γκινγκάμπ επικρατώντας 3-1. Προηγήθηκε 2-0, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 και μάλιστα οι Μασσαλοί στάθηκαν τυχεροί, αφού η Γκινγκάμπ είχε δοκάρι για την ισοφάριση που θα άλλαζε τελείως τα δεδομένα της αναμέτρησης. Τώρα είναι στην η 5η θέση και στο -2 από τη Σεντ Ετιέν και στο -8 από τη Λιόν, αρά η πραγματική ρεαλιστική της επιδίωξη είναι η 4η για το Europa League, αφού πλέον η 5η δεν χαρίζει τίποτα. Καλό νέο η επιστροφή του Μπαλοτέλι, αν και η απουσία του δεν φάνηκε τόσο πολύ από τη στιγμή που οι Μασσαλοί πέτυχαν συνολικά πέντε γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Ωστόσο, ο Τοβέν δεν είναι διαθέσιμος. Πέντε σερί ματς δέχεται γκολ.

Έπειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αμιάν, η Ναντ έπαιξε πολύ πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος και τελικά επικράτησε 3-2, εξασφαλίζοντας οριστικά την παραμονή της στην κατηγορία. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του προπονητή, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, καθώς ανέλαβε την ομάδα στη 19η θέση και πλέον έχει πάρει πολύ μεγάλη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις και ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μέσα σε όλα αυτά, ας μην ξεχνάμε ότι υπήρχε και το θέμα με τον Εμιλιάνο Σάλο, το οποίο ήταν ένα σοκ, αλλά τελικά όλοι έμειναν προσηλωμένοι στον στόχο. Ουσιαστικά, από εδώ και πέρα μπορεί να δοκιμάσει διάφορα πράγματα και πρόσωπα ο Χαλίλχοτζιτς. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ, Ταταρουσάνου, στη θέση του ο Ντουπέ.

Σε ενδιαφέρει