Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χέρτα Βερολίνου

Εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που παλεύει πολύ δυνατά για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χέρτα Βερολίνου

Παραλίγο να κάνει το απόλυτο κόλπο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Έχοντας και την κόπωση από το ματς κόντρα στην Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Europa League το έργο της ήταν πολύ δύσκολο εξ αρχής και είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο, η Βόλφσμπουργκ είχε δύο δοκάρια. Τελικά στο 78’ κατάφερε να προηγηθεί, αλλά στο 90’ ισοφαρίστηκε σε μια άτυπη ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Μάλιστα, στο 93’ γλίτωσε και την ήττα με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους. Λογικό να υπάρχει κούραση μετά την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει και στο Europa League, αλλά καλείται να τη διαχειριστεί. Το καλό, εκτός από το προφανές +2 από την Γκλάντμπαχ, είναι ότι έχει πολύ καλύτερο ρυθμό από την ανταγωνίστριά της που παραπατάει τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν σκέψεις να ξεκουραστεί ο Γιόβιτς, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Αλέρ.

Αποδείχθηκε σε ακόμα μία περίπτωση ότι η Χέρτα Βερολίνου περιμένει απλά να τελειώσει η σεζόν και ότι τώρα είναι σε διαδικασία αγγαρείας. Έμεινε στο 0-0 με το Ανόβερο έχοντας απλά ένα καλό διάστημα στην αρχή του αγώνα κι ένα ακόμα προς τη λήξη της αναμέτρησης, οπότε θα ήταν και λίγο παράλογο να θέλει τη νίκη με απλά 20-30 λεπτά κανονικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, το Ανόβερο είχε τις δικές του ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά η Χέρτα ήταν τυχερή. Μόλις μία νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια της, έχοντας 6 ήττες σε αυτό το διάστημα. Εν τω μεταξύ, γνωστοποιήθηκε ότι ο προπονητής της ομάδας, Παλ Ντάρνταϊ, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Βερολίνου. Εκτός οι βασικοί Σταρκ, Γκρούγιτς.

Σε ενδιαφέρει