Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον πλέον, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.
atromitos panathinaikos

Μπορεί η περσινή σεζόν να έκανε περισσότερο ντόρο, αλλά και η φετινή που ήταν λιγότερο εντυπωσιακή ολοκληρώθηκε με τον ίδιο πετυχημένο τρόπο, καθώς θα διατηρήσει τα κεκτημένα της 4ης θέσης, που τον οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Στο τελευταίο του ματς φιλοξενήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη και σε έναν «τελικό» για την 4η θέση, έκανε… πάρτι, αφού επικράτησε με άνεση 2-0, σκορ που διαμόρφωσε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν κινδύνευσε στο παραμικρό. Γενικότερα, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων παρουσιάστηκε βελτιωμένος ο Ατρόμητος, κυρίως γιατί ο Νταμίρ Κάναντι αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις αλχημείες και να εφαρμόσει το 4-2-3-1 ή διάφορες παραλλαγές του, χωρίς όμως τριάδα στην άμυνα που μπέρδευε πολύ την κατάσταση. Από θέμα στόχων δεν υπάρχει κάτι άλλο και σε πρώτο πλάνο περνά το θέμα της παραμονής του Αυστριακού τεχνικού ώστε να αρχίσει και στην ουσία του ο σχεδιασμός.

Εβδομάδα-εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό που άρχισε αγωνιστικά και απόγινε έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Πολλές αλλαγές, κάκιστη νοοτροπία και τελικά εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 3-1, αποτέλεσμα που προκάλεσε την οργή πολλών φίλων της ομάδας. Ακούστηκαν πολλές κακές γλώσσες για το κατά πόσο ήθελε τη νίκη στο ματς, γεγονός που ανάγκασε τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, να απαντήσει μέσω συνέντευξης Τύπου. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο και μάλλον όλοι μετρούν αντίστροφα για να ολοκληρωθεί η σεζόν και να σχεδιαστεί η επόμενη. Μέσα σε όλα αυτά, το κακό ολοκληρώθηκε με την απόφαση της δευτεροβάθμιας Επιτροπής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς του αφαιρέθηκαν 5 βαθμοί, πέφτοντας στους 33 και στην 9η θέση. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, Άλτμαν, Βέργο.

Σε ενδιαφέρει