Στρασβούργο – Μονπελιέ

Oι φιλοξενούμενοι κυνηγούν μια θέση στην πεντάδα που θα τους δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι γηπεδούχοι το έχουν εξασφαλίσει ήδη από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.
strasbourg montepellier

Από τη στιγμή που κατέκτησε το Λιγκ Καπ το Στρασβούργο απελευθερώθηκε και αυτό φαίνεται από τα σκορ που έχει φέρει στα αμέσως επόμενα ματς (2-2 με Παρί και 3-3 με Γκινγκάμπ). Πλέον, η χρονιά θεωρείται άκρως επιτυχημένη για την ομάδα του Λορί και αυτό που θα κοιτάξει μέχρι το τέλος είναι να πλασαριστεί όσο ψηλότερα μπορεί. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο Κένι Λάλα, ενώ στον πάγκο θα μείνει ο Γιόνας Μαρτίν που δεν είναι ακόμα έτοιμος για το βασικό σχήμα. Εκτός θα μείνουν και οι τραυματίες Σααντί και Γκριμ.

Μετά την ήττα στην έδρα της Νις, η Μονπελιέ επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 2-1 επί της Τουλούζ. Προηγήθηκε στο 54′ με γκολ του Σκίρι, όμως ισοφαρίστηκε 13′ λεπτά αργότερα με τέρμα του Σιντιμπέ για τους φιλοξενούμενους. Τελικά, οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο με σκόρερ τον Καμαρά στο 77′, ο οποίος είχε μπει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα. Έτσι, η ομάδα του Ζακαριάν έφτασε τους 48 βαθμούς και το -3 από την πέμπτη Μαρσέιγ και θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος πρόκειται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με το τελευταίο νικηφόρο ματς.

Σε ενδιαφέρει