Δόξα Δράμας – Απόλλων Πόντου

Κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Πόντου, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.
doxadramas apollonpontou

Βρήκε τη διαλυμένη Σπάρτη που κατέβηκε στην αναμέτρηση με 10 παίκτες και η Δόξα Δράμας τη διέλυσε, χωρίς να δείξει το παραμικρό έλεος. Τελικό σκορ 7-0 και λίγα ήταν, αφού κάλλιστα θα μπορούσε το σκορ να φτάσει σε διψήφιο αριθμό, αν η Δόξα το είχε σαν στόχο. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 2’ και όλα μετά συνεχίστηκαν απόλυτα φυσιολογικά. Αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο «καυτές» ομάδες της κατηγορίας, είναι αήττητη στους 7 τελευταίους αγώνες, αλλά η είδηση της αναδιάρθρωσης διαμορφώνει και για την ίδια νέα δεδομένα, αφού θέλει οπωσδήποτε να παραμείνει στη 10άδα. Καλό νέο για την ίδια το γεγονός ότι δεν είχε ιδιαίτερες απουσίες στο σημερινό ματς. Βάσει της φόρμας της σήμερα το ματς θα έρθει ισόπαλο, καθώς στα τελευταία παιχνίδια, τα αποτελέσματά της πάνε εναλλάξ (νίκη, ισοπαλία).

Για κάποιο λόγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στον Καραϊσκάκη, ο Απόλλωνας Πόντου μετετράπη σε αουτσάιντερ βάσει των αποδόσεων, αλλά στο γήπεδο επικράτησε η λογική. Με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ, διαμορφώνοντας το 2-0, στο δεύτερο μέρος δέχθηκε τη μείωση από το σημείο του πέναλτι (56’), αλλά μέχρι εκεί. Κράτησε το υπέρ της 2-1. Αυτή τη στιγμή είναι στο -6 από τη 2η θέση, οπότε σήμερα θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες, την επόμενη αγωνιστική θα νικήσει τη διαλυμένη Σπάρτη ούτως ή άλλως, με Απόλλωνα Λάρισας και Πλατανιά να μονομαχούν, οπότε μπορεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική να έχει ελπίδες, μόνο όμως αν νικήσει σήμερα. Πολλές οι απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Πάτας, Σαμαράς, Θεολόγου και Γεωργιάδης.

Σε ενδιαφέρει