Πλατανιάς – Παναχαϊκή

Ακόμα ένα βήμα για τη 2η θέση θέλει να κάνει ο Πλατανιάς, τη στιγμή που η Παναχαϊκή έχει τεθεί νοκ-άουτ από τον συγκεκριμένο στόχο.
Πλατανιάς – Παναχαϊκή

Με την εξαιρετική φόρμα που διανύει το τελευταίο διάστημα, ο Πλατανιάς είναι δικαίως το νούμερο 1 φαβορί για την εξασφάλιση της 2ης θέσης του πρωταθλήματος, που οδηγεί σε μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει στη 13η της Super League. Φυσικά, το έργο για όποια ομάδα από τη Football League δεν θα είναι εύκολο, αλλά όσες πιθανότητες υπάρχουν, θα διεκδικηθούν. Το Σαββατοκύριακο είχε πολύ εύκολο έργο στο Αιγίνιο, αφού επικράτησε με 5-0 του Αιγινιακού, καταγράφοντας την 4η σερί νίκη του, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Κορυφαίος για τους Κρητικούς ήταν και πάλι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Μπιανκόνι, που είναι και ο πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με 15 γκολ.

Είχε κάποιες ελπίδες μέχρι το προηγούμενο ματς κόντρα στον Βόλο για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης η Παναχαϊκή, αλλά ούτε σε αυτή την αναμέτρηση φάνηκε συνεπής. Κακή εμφάνιση κόντρα σε μία ομάδα που έχει εξασφαλίσει την άνοδό της και περιορίστηκε μόλις στο 1-1, γλιτώνοντας έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στο 81’. Έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη και φυσικά δεν ελπίζει σε τίποτα σε αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια. Πολλά τα εσωτερικά προβλήματα, μεγάλη η φαγωμάρα ανάμεσα σε διοίκηση και κόσμο και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα.

Σε ενδιαφέρει