Βραζιλία και διεθνή φιλικά στο προσκήνιο

Με πλήρες πρόγραμμα η 5η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας στη Βραζιλία.
Βραζιλία και διεθνή φιλικά στο προσκήνιο

Όσο προχωράμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, τόσο τα αθλητικά γεγονότα που μας ενδιαφέρουν όλο και θα λιγοστεύουν. Έτσι, μια μέρα που τη χαρακτηρίζει η… λειψυδρία ενδιαφέροντων γεγονότων είναι και η Τρίτη, την οποία “σώζει” κατά κύριο λόγο η Βραζιλία και κάποια διεθνή φιλικά.

Δες όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στη “χώρα του καφέ” η αναμέτρηση Φλουμινένσε – Ατλέτικο Παραναένσε ανοίγει την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής του Campeonato Brasileiro. Oι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει αρκετά δυνατά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μία ήττα στις πρώτες τεσσερις αγωνιστικές και θέλουν άλλο ένα τρίποντο για να ανέβουν έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν επιτέλους το θετικό αποτέλεσμα που θα τους βγάλει από την… κρίση και θα τους ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Περνώντας στη δεύτερη κατηγορία, με χαρά βλέπουμε πως η πέμπτη αγωνιστική εκεί διεξάγεται με πλήρες πρόγραμμα 10 αγώνων. Ξεχωρίζει το ντέρμπι των “φρεσκοπεσμένων” Φιγκεϊρένσε – Ιντερνασιονάλ.

Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχουν και αρκετά διεθνή φιλικά, όπου μπορούμε να βρούμε καλές ευκαιρίες πονταρίσματος. Από αυτά ξεχωρίζει το Δανία – Γερμανία και ακολουθούν τα Ουκρανία – Μάλτα και Ισραήλ – Μολδαβία.

Σε ενδιαφέρει