Τι είναι η Paypal και πως λειτουργεί;

Μάθε τι ακριβώς είναι η Paypal και πως λειτουργεί!

Ακούς συχνά για την Paypal αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι και πως μπορεί να σου φανέι χρήσιμη; Διάβασε τις παρακάτω πληροφορίες και μετά θα έχεις μια σφαιρική και ουσιαστική γνώση για το πως τη χρησιμοοιείς

Η Paypal είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα ηλεκτρονικά πορτοφόλια παγκοσμίως. Τι είναι όμως τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια στην πραγματικότητα; Φαντάσου πως είναι ένας “χώρος” ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς και τις κάρτες σου. Με λογαριασμούς και κάρτες που εσύ ο ίδιος έχεις επιλέξει. Μπορείς για παράδειγμα να συνδέσεις το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι με μια μόνο από τις χρεωστικές σου κάρτες και με κανέναν τραπεζικό λογαριασμό, ή το αντίθετο.

Όταν πραγματοποιηθεί αυτή η σύνδεση, μπορείς με ένα και μόνο κλικ να μεταφέρεις χρήματα στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι και να το χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια για να κάνεις τις επιθυμητές αγορές σου. Ακόμη, μπορείς να δεχτείς και να στείλεις λεφτά μέσω Paypal, με απόλυτη ασφάλεια! 

Και σε τι εξυπηρετεί αυτό; Είναι μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας για τα χρήματά σου και για online πιθανές υποκλοπές και μπορείς να κάνεις διαδικτυακές αγορές πολύ πιο γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να καταχωρείς τα στοιχεία της κάρτας σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου, είναι να επιλέξεις ως τρόπο πληρωμής την Paypal και να καταχωρήσεις τον κωδικό του Paypal λογαριασμού σου. 

Μπορείς στην Paypal να έχεις ένα ποσό το οποίο έχεις σκοπό να ξοδεύεις κάθε μήνα σε online αγορές & διασκέδαση. 

Αν για παράδειγμα θέλεις να καταθέσεις χρήματα στην αγαπημένη σου στοιχηματική εταιρία, αυτό μπορεί να γίνεται μέσω Paypal χωρίς να χρειαστεί να καταχωρείς κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας σου. Αρκεί μόνο ο κωδικός Paypal και με ένα κλικ κάνεις την κατάθεσή σου!

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την Paypal στον στοιχηματικό σου λογαριασμό. Κλικ Εδώ

Για να γίνουν αυτά, αρκεί να φτιάξεις ένα λογιαριασμό στην Paypal και στη συνέχεια να τον συνδέσεις με κάποια τραπεζική σου κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. 

Από εδώ και στο εξής είσαι έτοιμος. Κάθε φορά που θα θέλεις να κάνεις κάποια αγορά, μπορείς να επιλέγεις ως τρόπο συναλλαγής την επιλογή “Paypal”. Συμπληρώνοντας τον κωδικό του λογαριασμού σου πραγματοποιείται αυτόματα και η αγορά που επιθυμείς.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια