Bwin: Κατάθεση, ανάληψη και cash out

Σε μια πολύ εύκολη και απλή διαδικασία έχει εξελιχθεί η διαδικασία καταθέσεων και αναλήψεων στις περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, μία εκ των οποίων και η Bwin.
Bwin: Κατάθεση, ανάληψη και cash out

Με το στοίχημα μέσω Ιντερνετ να είναι πλέον διαδεδομένο από τους πιο σχετικούς με την τεχνολογία, μέχρι και τους λιγότερο εξοικειωμένους, οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν φροντίσει πλέον η διαδικασία καταθέσεων και αναλήψεων να εξελιχθεί σε μία πολύ απλή υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό και η Bwin έχει προχωρήσει αρκετά στο συγκεκριμένο ζήτημα και θα προσπαθήσουμε να σου εξηγήσουμε με πολύ απλό τρόπο, πώς μπορείς να αρχίσεις να κάνεις… παιχνίδι, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να πας στο… ταμείο.

Ας δούμε, λοιπόν, πόσο απλά και εύκολα έχουν γίνει τα πράγματα.

Κατάθεση στην Bwin

Πρώτο και κύριο βήμα είναι να έχεις δημιουργήσει τον λογαριασμό σου στην Bwin και να συνδεθείς σε αυτόν, κάνοντας «κλικ» στην ένδειξη «ΣΥΝΔΕΣΗ» που βρίσκεται στο πάνω μέρος και δεξιά στην οθόνη. Τότε θα σου εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο στο οποίο καλείσαι να βάλεις το E-mail σου ή το όνομα χρήστη και από κάτω τον κωδικό πρόσβασης που έχεις ορίσει, όταν έκανες την εγγραφή σου. Κάνοντας όλα αυτά κι αφού βεβαίως έχεις ταυτοποιήσει τα στοιχεία σου, πάνω δεξιά και πάλι και πάλι υπάρχει η επιλογή «ΚΑΤΑΘΕΣΗ» και αυτομάτως θα σου εμφανιστούν όλοι οι διαθέσιμες μέθοδοι συναλλαγής.

Ανάληψη από την Bwin

Όσο απλή υπόθεση είναι η κατάθεση, άλλο τόσο απλή είναι η ευχάριστη διαδικασία της ανάληψης από την Bwin.

Πάνω δεξιά και πάλι υπάρχει η ένδειξη «Ο λογαριασμός μου». Κάνοντας «κλικ» στη συγκεκριμένη επιλογή, εμφανίζεται ένα μικρό παράθυρο στο οποίο, μπορείς να επιλέξεις την ανάληψη του ποσού που επιθυμείς.

Τόσο για την κατάθεση, όσο και για την ανάληψη, οι επιλογές είναι:

  • Visa
  • Paysafe
  • VivaWallet
  • Neteller
  • Skrill
  • MasterCard
  • Maestro
  • Bank Transfer
  • Fast Bank Transfer

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, απαιτούνται 2-5 εργάσιμες μέρες προκειμένου να σου πιστωθούν τα χρήματα, τα οποία έχεις δώσει εντολή για ανάληψη.

Cash-Out στην Bwin

Σημαντικό στοιχείο στο οποίο έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή η Bwin είναι η μέθοδος του Cash-Out στον τομέα του Live Betting. Η συγκεκριμένη επιλογή εμφανίζεται στα περισσότερα δελτία που έχεις καταθέσει πριν από τις αναμετρήσεις, αλλά και κατά τη διάρκειά τους. Τα προσφερόμενα ποσά διαμορφώνονται βάσει των συνθηκών που προκύπτουν στις επιλογές σου. Όσο πιο κοντά στην επιτυχία, τόσο πιο υψηλό το ποσό που σου προσφέρεται βάσει των χρημάτων που κερδίζεις από το δελτίο. Από την άλλη, αν δεν πηγαίνεις καλά, τότε σου προσφέρεται ποσό το οποίο μπορείς να το «κλείσεις» και να έχεις όσο το δυνατόν χαμηλότερη χασούρα. Με τη μέθοδο του Cash-Out μπορείς να προλάβεις τα… απρόοπτα που μπορούν να συμβούν σε μία αναμέτρηση οποιουδήποτε αθλητικού γεγονότος και να είσαι κερδισμένος ή λιγότερο χαμένος.

Σε ενδιαφέρει