Οδηγίες εγγραφής στη Bwin

Η διαδικασία για να γραφτείς στην Bwin είναι πραγματικά πολύ εύκολη και γρήγορη και μόλις την ολοκληρώσεις, θα ζήσεις την απόλυτη στοιχηματική εμπειρία.
odigies eggrafis bwin betmasters

bwin, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το από τη δεκαετία του 2000. Αν είσαι παίκτης που το ψάχνει με τις αποδόσεις, θα πρέπει να έχεις λογαριασμό και στη bwin. Η εγγραφή στη ιστοσελίδα είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία που θα σου πάρει παρά μόνο μερικά λεπτά για να την ολοκληρώσεις. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1ο – Είσοδος στο site της Bwin

Μπαίνεις στο site και επιλέγεις την κίτρινη επιλογή που λέει ΕΓΓΡΑΦΗ πάνω δεξιά

Βήμα 2ο – Συμπλήρωση στοιχείων

Το παράθυρο αλλάζει και πλέον βλέπεις μπροστά σου μία φόρμα, στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου. Πρόσεξε όμως να δηλώσεις τα σωστά στοιχεία σου για να μην έχεις θέματα στην συνέχεια με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου.

Για αρχή θα πρέπει να συμπληρώσεις την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου (email) και να ορίσεις τον κωδικό πρόσβασης σου. Αφού συμπληρώσεις αυτά τα πεδία, θα σου ζητηθούν τα προσωπικά σου στοιχεία. Το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησής σου και μία ερώτηση ασφαλείας. Πρόσεξε κι εδώ, να βάλεις κάτι που θα θυμάσαι εύκολα, καθώς σε περίπτωση που χρειαστεί να ανακτήσεις την πρόσβασή σου στον λογαριασμό, θα σου γίνει αυτή η ερώτηση. Στο επόμενο παράθυρο, συμπληρώνεις την διεύθυνσή σου, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τικάρεις το κουτάκι ότι αποδέχεσαι τους όρους της πλατφόρμας.

Τώρα τσέκαρε το email σου και κλίκαρε πάνω στον σύνδεσμο που έχεις λάβει για να επαληθεύσεις ότι η διεύθυνση που έχεις δώσει είναι η σωστή.

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Θα χρειαστεί όμως να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου μέσα στις επόμενες 30 μέρες, για να μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις και να παίξεις στην Bwin.

Βήμα 3ο – Διαδικασία ταυτοποίησης

Σύμφωνα λοιπόν με την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας μας, θα πρέπει να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου, αποστέλλοντας στη Bwin κάποια έγγραφα στην πλατφόρμα. Εμφανίζεται ένα κίτρινο πλαίσιο στην κορυφή του site που σου υπενθυμίζει να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Αν κάνεις κλικ πάνω σε αυτό, εμφανίζεται μία φόρμα που σε ρωτάει με τι είδους έγγραφο θέλεις να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Εδώ μπορείς να επιλέξεις τα έγγραφα που θα ανεβάσεις.

Για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου θα χρειαστούν

  • Εγχρωμο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου
  • Εγχρωμο φωτοαντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας ή εκκαθαριστικό τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας, με το οποίο θα επαληθεύεται η διεύθυνση κατοικίας και έχει εκδοθεί τους τελευταίους τρεις μήνες.

Αυτό ήταν. Πλέον μπορείς να πραγματοποιήσεις την πρώτη σου κατάθεση, διαλέγοντας έναν από τους πολλούς τρόπους κατάθεσης και να ξεκινήσεις το παιχνίδι.

Σε ενδιαφέρει