Οδηγίες εγγραφής στη Sportingbet

Είσαι μόλις λίγα κλικ μακριά από την εγγραφή σου στην Sportingbet. Μην αγχώνεσαι, η διαδικασία είναι πολύ εύκολη.
sportingbet registration betmastersgr

Η εγγραφή στην πλατφόρμα της Sportingbet είναι πραγματικά απλή και γρήγορη και δεν θα σου πάρει παραπάνω από μερικά λεπτά, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1ο

Το πρώτο βήμα είναι και το πιο απλό. Μπαίνεις στο site της Sportingbet και κλικάρεις την επιλογή “ΕΓΓΡΑΦΗ” που εμφανίζεται πάνω δεξιά.
Μπορείς να μπεις από ΕΔΩ

Βήμα 2ο

Στην φόρμα που θα εμφανιστεί μπροστά σου, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Προσοχή, τα στοιχεία σου πρέπει να είναι πραγματικά, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στη συνέχεια με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου και τις συναλλαγές σου.

Αρχικά θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις το email σου και να ορίσεις έναν κωδικό πρόσβασης για το site. Αφού τα κάνεις αυτά θα σου ζητηθεί το ονοματεπώνυμό σου, η ημερομηνία γέννησής σου και μία ερώτηση ασφαλείας. Η ερώτηση αυτή είναι σημαντική καθώς σε περίπτωση που γίνει κάτι και δεν έχεις πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό σου, θα σε βοηθήσει να τον ανακτήσεις. Συνεχίζεις με την διεύθυνσή σου, τον αριθμό του κινητού σου και στο τέλος αποδέχεσαι τους όρους της πλατφόρμας.

Αυτό ήταν η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε, όχι όμως και η διαδικασία. Απομένουν λίγα ακόμα κλικ. Έχεις περίπου 30 μέρες περιθώριο για να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου.

Βήμα 3ο – Διαδικασία ταυτοποίησης

Μετά την εγγραφή σου λοιπόν θα πρέπει, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία στην Ελλάδα, να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Επιλέγεις πάνω δεξιά το εικονίδιο που λέει ο λογαριασμός μου και στην συνέχεια πηγαίνεις στην καρτέλα προσωπικά στοιχεία. Εκεί μπορείς να επιλέξεις τα έγγραφα τα οποία θα ανεβάσεις στην πλατφόρμα για να ελεγχθούν.

Για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου θα χρειαστεί:

  • Έγχρωμο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου
  • Εγχρωμο φωτοαντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας ή εκκαθαριστικό τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας, με το οποίο θα επαληθεύεται η διεύθυνση κατοικίας και έχει εκδοθεί τους τελευταίους τρεις μήνες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω έγγραφα δεν είναι στο όνομά σου, μπορείς να συμπληρώσεις μία υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, η οποία θα είναι επικυρωμένη από κάποιο ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα. Αυτό ήταν. Πλέον μπορείς να πραγματοποιήσεις την πρώτη σου κατάθεση, με έναν από τους πολλούς διαθέσιμους τρόπους, και να ξεκινήσεις το παιχνίδι.

Σε ενδιαφέρει