Stoiximan: Κατάθεση – Ανάληψη – cashout

Η πιο δημοφιλής στοιχηματική πλατφόρμα στην Ελλάδα, προσφέρει τεράστια ποικιλία επιλογών σε όλα της τα μέλη, με έμφαση όπως πάντα στην ασφάλεια.

Το Stoiximan είναι ένα από τα πληρέστερα και πιο δημοφιλή στοιχηματικά sites που λειτουργούν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και με μία γρήγορη ματιά μπορεί πολύ εύκολα κανείς να καταλάβει πως είναι μία πληρέστατη πλατφόρμα που προσφέρει τεράστια ποικιλία τόσο από άποψη στοιχηματικών αγορών, όσο και από άποψη επιλογών που δίνουν απόλυτη ελευθερία στον παίκτη. Φυσικά τεράστιο ρόλο παίζει και η ασφάλεια και όλα κινούνται γύρω από αυτήν.

Τρόποι κατάθεσης

Όταν ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στο stoiximan, για να παίξεις, θα πρέπει να κάνεις την πρώτη σου κατάθεση. Ότι πιο σύγχρονο υπάρχει, είναι στη διάθεση σου αναφορικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σου. Το Stoiximan σου δίνει πολλές επιλογές για να “φορτώσεις” τον λογαριασμό σου με χρήματα, δίνοντας βεβαίως μεγάλη προτεραιότητα στην ευκολία και την ασφάλειά σου. Σου δίνεται η δυνατότητα να καταθέσεις το ποσό που θέλεις τόσο με ελληνικές όσο και ξένες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, με ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Skrill 1tap, Neteller), με Viva wallet, Paysafe και φυσικά με την κλασική τραπεζική μεταφορά. Δηλαδή όλοι οι δημοφιλείς τρόποι μεταφοράς είναι στη διάθεσή σου. Στις καταθέσεις δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση, ενώ το ελάχιστο ποσό κατάθεσης ξεκινάει από το 1 ευρώ, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξεις.

Τρόποι ανάληψης

Κι εδώ το Stoiximan σου προσφέρει πληθώρα επιλογών για να πάρεις στα χέρια σου τα κέρδη σου. Πληθώρα επιλογών με τα χρήματά σου να είναι διαθέσιμα σε μερικές ώρες, στις περισσότερες περιπτώσεις. Μπορείς λοιπόν να “τραβήξεις” τα χρήματά σου με Τραπεζική Πληρωμή τόσο σε ελληνική τράπεζα όσο και σε τράπεζα του εξωτερικού. Εννοείται πως υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς στην πιστωτική – χρεωστική σου κάρτα και στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Neteller, Viva), ενώ μπορείς να κάνεις ανάληψη και μέσω Paysafe. Οι πρώτες 8 αναλήψεις πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν, ενώ από εκεί και πέρα, υπάρχει μία μικρή χρέωση, της τάξης του 1 ευρώ για κάθε ανάληψη.

Cashout

Φυσικά από το Stoiximan.gr δεν είναι δυνατόν να λείπει η επιλογή του Cashout. Η πλατφόρμα σου προσφέρει κι εδώ ελευθερία, δίνοντάς σου την δυνατότητα να κάνεις εσύ τα κουμάντα σου στα στοιχήματά σου. Με το Cashout λοιπόν, σου δίνεται  η δυνατότητα να κλείσεις κάποιο στοίχημά σου, ανεξάρτητα από το αν έχει ολοκληρωθεί ο αγώνας ή όχι. Κλείνεις το στοίχημά σου, παίρνεις τα χρήματά σου και δεν σε απασχολεί πια η εξέλιξη του παιχνιδιού. H δυνατότητα του Cashout υπάρχει σε όλα σχεδόν τα αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις) τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατά την διάρκειά του (αν το παιχνίδι προσφέρεται για live bet στο stoiximan).

Σε ενδιαφέρει