To live bet του Stoiximan

Φυσικά η τεράστια ποικιλία του Stoiximan δεν περιορίζεται μόνο στο στοίχημα, αλλά προσφέρεται και στη live betting πλατφόρμα του. Είναι πραγματικά τεράστια η ποικιλία που έχει η πλατφόρμα στο live στοίχημα.

Στην ιστοσελίδα Stoiximan έχουν δώσει τεράστια προσοχή στο ζωντανό στοίχημα και την πλατφόρμα γενικότερα, γι’ αυτό και χαρακτηρίζεται από όλους μία από τις κορυφαίες αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Πλέον με την πρόοδο της τεχνολογίας έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις και φυσικά να στοιχηματίσεις σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός του πλανήτη, από την άνεση του σπιτιού σου και τον καναπέ σου.

Ποικιλία στο Live bet

Στην κατηγορία “Live Στοίχημα” μπορείς να βρεις τα πιο απίστευτα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη, να ζήσεις την ένταση του αγώνα σε πραγματικό χρόνο και φυσικά να ποντάρεις με ταχύτητα και ασφάλεια σε μία καλοσχεδιασμένη, εύχρηστη και γρήγορη πλατφόρμα. Η γκάμα των παιχνιδιών που προσφέρεται 24 ώρες το 24ωρο είναι τεράστια και κάθε χρόνο προσφέρονται περισσότερα από 150000 διαφορετικά ζωντανά γεγονότα για να διαλέξεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον αγώνα που σε ενδιαφέρει κι αμέσως μπροστά σου θα εμφανιστούν αμέτρητες επιλογές, ικανές να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό παίκτη.

Αμεσότητα

Η τοποθέτηση του στοιχήματος είναι ταχύτατη, καθώς με ελάχιστα κλικ μπορείς να ποντάρεις. Αυτή είναι βέβαια και η ουσία του live, που πρέπει να είναι εύχρηστο και γρήγορο, καθώς ακόμα και το ένα δευτερόλεπτο κάνει τη διαφορά. Από δίπλα το μικρό γηπεδάκι σου δίνει την εικόνα του αγώνα, ενώ σε εμφανή θέση είναι και η επιλογή του cashout αν θέλεις να κλείσεις νωρίτερα το στοίχημά σου, χωρίς να περιμένεις την λήξη του αγώνα.

Live Streaming στο  Stoiximan

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει ειδική αναφορά και στο Live Stream του Stoiximan. Η πλατφόρμα σου προσφέρει κάτι εξαιρετικό, που συναντάται μόνο στα μεγαλύτερα στοιχηματικά sites παγκοσμίως. Στην ιστοσελίδα του Stoiximan μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά δεκάδες παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις αλλά και πολλά ακόμα αθλήματα. Εδώ θα βρεις μερικά από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη, όπως Bundesliga, Serie A, La Liga, NBA, Euroleague. Εννοείται πως μέσα στην κατηγορία “Live Στοίχημα” υπάρχει ειδική καρτέλα με το πρόγραμμα των live streaming μεταδόσεων για να μαθαίνεις ποια παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από την πλατφόρμα του Stoiximan.

Σε ενδιαφέρει