ΑΕΚ ΒC και Betshop μαζί για το «Μητέρα»

Η «Βασίλισσα» μαζί με τη Betshop φέρνουν ξανά χαμόγελα στα παιδιά του ιδρύματος «Μητέρα» τις Άγιες μέρες του Πάσχα.
ponta lampra aekbc

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ μαζί με τη betshop.gr έχουν αποδείξει έμπρακτα την βοήθειά τους προς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και συγκεκριμένα εκείνα του ιδρύματος «Μητέρα». Το έκαναν τις ημέρες των Χριστουγέννων με τα «τρίποντα κάλαντα» και πρόκειται να το κάνουν και τις Άγιες μέρες του Πάσχα με τα «τρίποντα λαμπρά».

Mάθετε αναλυτικά περί τίνος πρόκειται στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Η ΑΕΚ BC με την υποστήριξη της betshop.gr μετατρέπει τα τρίποντα κάλαντα σε τρίποντα λαμπρά, με σκοπό να φέρει ξανά χαμόγελα στα παιδιά του ιδρύματος «Μητέρα» τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Έτσι λοιπόν ενόψει όλων των αγώνων του Απριλίου αρχής γενομένης της ρεβάνς με την Μπάμπεργκ (03/04) στο basketball Champions League, κάθε εύστοχο σουτ τριών πόντων των παικτών της «Βασίλισσας», θα μετατρέπεται σε χρηματικό ποσό, το οποίο στο τέλος θα προσφερθεί στο ίδρυμα για την κάλυψη βασικών αναγκών του. Μαζί ακόμη μία φορά, betshop.gr και AEK BC θα επιδιώξουν να δώσουν χαρά και βοήθεια στα παιδιά που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη!

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων όπου θα λάβει χώρα η ενέργεια, εκπρόσωποι της betshop.gr και της AEK BC θα επισκεφθούν με χαρά και πάλι το ίδρυμα για να προσφέρουν τα είδη πρώτης ανάγκης που θα έχουν αγοραστεί από τα χρήματα που θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε.

Τα Τρίποντα λαμπρά ευχόμαστε να χαρίσουν χαμόγελα σε όλους!

Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης:210.923.7777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε ενδιαφέρει