Αποχωρεί η Vivobet από την Ελλάδα

Η Vivobet σταματάει να παρέχει τις υπηρεσίες της στο ελληνικό κοινό.
vivobet

Όπως ανακοίνωσε στους συνεργάτες της, η Vivobet αποσύρεται από την ελληνική αγορά, λόγω της επικείμενης αλλαγής με τις μόνιμες άδειες, που θα δωθούν μέσα στο 2019.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της, οι πελάτες της θα πληρωθούν κανονικά, ενώ όσοι πόνταραν σε μακροπρόθεσμα στοιχήματα, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Η ανακοίνωση της Vivobet:

“Αγαπητοί πελάτες,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την προσωρινή παύση λειτουργίας της vivobet.gr, εν όψει της επικείμενης αλλαγής στη διαδικασία αδειοδότησης διαδικτυακών εταιριών στοιχημάτων στην Ελλάδα και την οριστική ρύθμιση της αγοράς, η οποία τα τελευταία επτά χρόνια λειτουργεί υπό μεταβατικό καθεστώς.

Πρώτο μας μέλημα ήταν και είναι η διασφάλιση των χρημάτων των παικτών, συνεπώς δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας επ’ αυτού. Σας καλούμε να προβείτε το συντομότερο στην ανάληψη του όποιου χρηματικού ποσού υπάρχει στον λογαριασμό σας.

Από σήμερα (11/12/18) η Vivobet παύει να δέχεται στοιχήματα και νέες εγγραφές. Τα όποια μακροχρόνια στοιχήματα θα επιστραφούν, ενώ τα υπόλοιπα θα διευθετηθούν κανονικά.

Έως τη διεκπεραίωση και της τελευταίας εκκρεμότητας, οι άνθρωποι της Vivobet θα βρίσκονται κοντά σας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση, όπως άλλωστε συνέβαινε από τις 31 Μαΐου μέχρι και σήμερα.

Εις το επανιδείν!

Η ομάδα της Vivobet”

Σε ενδιαφέρει