Ειδικά στοιχήματα για μουντιάλ 11/7

Απόψε διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία. Ματς που μπορούμε να επιλέξουμε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα.

Περιμένω να πέσουν κορμιά στον σημερινό ημιτελικό και όπως είδαμε και εχθές σε μία τόσο οριακή αναμέτρηση οι ομάδες παρουσιάζονται πιο προσεκτικές.

Ως εκ τούτου θα ποντάρω στο να δούμε ένα αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο όπου δεν θα κουνηθεί φύλο και ως εκ τούτου θα ποντάρω στο 0-0 του πρώτου 45λεπτου.

Παράλληλα για να το πάω και λίγο παραπέρα, εφόσον έχω δώσει στο ρεπορτάζ του ζευγαριού την συγκεκριμένη αναμέτρηση να λήξει ισόπαλη θα στηρίξω το «Χ» ημίχρονο – «Χ» τελικό.  Με… τρώει και για 1-1 σκορ, αλλά έστω και οριακά δεν θα μπει στο παιχνίδι μου.

Επιλογές για όλα τα γούστα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στον σημερινό ημιτελικό ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Για τους πιο επιφυλακτικούς υπάρχει και η πρόκριση Αγγλίας στο 1.65 χωρίς να μπλέξουμε σε σημεία στην αναμέτρηση και χωρίς να μας απασχολεί αν αυτή θα έρθει στο 90λεπτο, στην παράταση ή στα πέναλτι.

Δωράκι θεωρώ πως είναι το over 1,5 προσπάθειες προς την εστία του Χάρι Κέιν. Τα πάντα καταλήγουν στον πρώτο σκόρερ και ηγέτη των Αγγλων. Το να βρει εστία δύο φορές είναι πολύ πιθανό.

Τέλος εξίσου πιθανή είναι και η περίπτωση του Μόντριτς για over 0,5 στις προσπάθειες προς την εστία. Εχουμε να κάνουμε με τον ηγέτη της Κροατίας, από του οποίου τα πόδια περνάει όλο το δημιουργικό κομμάτι, αλλά σουτάρει αρκετά έξω από την περιοχή και εκτελεί τα στημένα. Μια φορά δεν γίνεται να μην βρει εστία.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια