Ιαπωνία – Σενεγάλη: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Οι δύο νικήτριες της πρεμιέρας συγκρούονται σε ένα ματς που όποια επικρατήσει θα βρεθεί ουσιαστικά στην επόμενη φάση, αλλά παράλληλα μια ισοπαλία θα τις κρατήσει μαζί στην κορυφή.
japan senegal

Δεύτερη αγωνιστική στον όγδοο όμιλο και Ιαπωνία με Σενεγάλη θα πρέπει να διαχειριστούν ουσιαστικά τις νίκες της πρεμιέρας.

Τα προγνωστικά μου

Ιαπωνία – Σενεγάλη: Χ (3.15)

Ανάλυση

Με το δεξί μπήκε στη μεγάλη διοργάνωση η Ιαπωνία επικρατώντας με 2-1 της Κολομβίας. Βέβαια, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν περισσότερο προϊόν της καταστροφικής αποβολής της αντιπάλου της μόλις στο τρίτο λεπτό. Στην ίδια φάση κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καγκάβα. Στη συνέχεια περισσότερο προσπάθησε να διαφυλάξει το προβάδισμα παρά να καθαρίσει τη νίκη και το πλήρωσε προσωρινά. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 39’, αλλά είχε τον χρόνο να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και με τον Οσάκο στο 73’ έφτασε στη νίκη. Ο Ιάπωνας φορ έπαιξε λόγω του ότι ο Οκαζάκι προερχόταν από τραυματισμό, αλλά δικαίωσε τον Νισίνο και δύσκολα θα μείνει στον πάγκο απόψε. Δεδομένο το 4-2-3-1. Πίσω του θα κινούνται οι Ινούι, Καγκάβα και Χαραγκούτσι. Η εστία της παραβιάζεται στα έξι τελευταία ματς.

Ιαπωνία – Σενεγάλη με επιστροφή στοιχήματος*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σενεγάλη. Δεν είναι μόνο ότι κέρδισε στην πρεμιέρα την Πολωνία με 2-1, αλλά το έκανε παίζοντας πολύ καλή μπάλα. Το σκορ άνοιξε ο Γκουέιγ με την μπάλα να αλλάζει πορεία από κόντρα. Στη συνέχεια περίμενε καρτερικά σας… κόμπρα να χτυπήσει στην κόντρα και το έπραξε με τον Νιάνγκ που εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα αμυντικού. Βέβαια, το συγκεκριμένο γκολ έφερε μεγάλη αναστάτωση στον ποδοσφαιρικό κόσμο, αφού ο παίκτης εκείνη την στιγμή βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού και μόλις είχε πάρει εντολή να μπει στο γήπεδο. Τρίτο σερί ματς με σύνολο τερμάτων «2-3». Η μόνη από τις πέντε αφρικανικές ομάδες που κέρδισε στην πρεμιέρα. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι ο Σισέ θα παρατάξει και πάλι το 4-2-3-1 με τον Ντιούφ της Στόουκ κορυφή και τους Μανέ, Νιάνγκ και Σαρ να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ιαπωνία (4-2-3-1)

Καβασίμα

Ναγκατόμο

Γιοσίντα

Μακίνο

Σακάι

Χασέμπε

Σιμπασάκι

Χαραγκούτσι

Καγκάβα

Ινούι

Οσάκο

Σενεγάλη (4-2-3-1)

Εντιαγέ

Ουαγκέ

Κουλιμπαλί

Σανέ

Σαμπαλί

Ενταγιέ

Γκουέιγ

Σαρ

Νιάνγκ

Μανέ

Ντιούφ

Εκτίμηση

Οι δύο νικήτριες της πρεμιέρα στον συγκεκριμένο όμιλο. Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει ο γνωστός συμβιβασμός της ισοπαλίας που θα της κρατήσει χέρι-χέρι στην κορυφή του ομίλου ή θα ματώσουν για τη νίκη, που αυτομάτως θα σημάνει και την πρόκριση. Τείνω προς το πρώτο σενάριο. Εξάλλου ως γνωστόν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Σε ενδιαφέρει