Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 20/6

Τρία σπουδαία παιχνίδια στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Μουντιάλ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και πολλά ειδικά στοιχήματα είναι έτοιμα να πέσουν στο… τραπέζι.
Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 20/6

Δεύτερη αγωνιστική σε πρώτο και δεύτερο όμιλο, με την Πορτογαλία και την Ισπανία να θέλουν κα κάνουν σεφτέ, ενώ η Ουρουγουάη θα προσπαθήσει να καθαρίσει μια ώρα γρηγορότερα.

Πορτογαλία – Μαρόκο (15:00)

Δύο πράγματα είδα στα ματς της πρεμιέρας όσον αφορά τις δύο ομάδες. Την Πορτογαλία να παρουσιάζει κενά στα μετόπισθεν, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει και το Μαρόκο να βγάζει τρομερή ενέργεια από τα άκρα και να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες. Ξεκάθαρα οι Μαροκινοί αδίκησαν τους εαυτούς τους στην ήττα από το Ιράν. Το να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ απόψε παίζοντας τα ρέστα τους αποτελεί πρόκληση στα δικά μου μάτια.

Εχει λογική και το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Περιμένω ιδιαίτερα προσεκτικό το Μαρόκο στο ξεκίνημα και την Πορτογαλία να αναλώνεται σε ελεγχόμενο πάσινγκ γκέιμς. Στην επανάληψη οι Πορτογάλοι θα ανοιχτούν ψάχνοντας τη νίκη-πρόκριση και το Μαρόκο σε βοελύεται με την ισοπαλία ξέροντας ότι τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την ανώτερη Ισπανία.

Αμέτρητα ειδικά και πάμπολλες επιλογές σταν τρία σημερινά ματς του Μουντιάλ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία (18:00)

Ξεκάθαρη η ανωτερότητα των Ουρουγουανών, Θα πάρουν την μπάλα στα πόδια τους και θα επιβάλλο0υν από νωρίς τον ρυθμό τους. Η Σαουδική Αραβία δέχτηκε πέντε γκολ από τους Ρώσους στην πρεμιέρα και έχει γίνει χαμός με την ομοσπονδία. Ο Πίτσι ετοιμάζεται να πάρει κεφάλια. Περιμένω εκνευρισμένους τους Αραβες και την κλωτσιά να πηγαίνει σύννεφο. Over στην κάρτες και πιθανή μία κόκκινη.

Εφτασε η ώρα να ανοίξει λογαριασμό ο Καβάνι. Πολύ καλός στον πρώτο αγώνα. Επαιξε και για τον μετριότατο Σουάρες. Δεν έβαλε γκολ κόντρα στη μαζική άμυνα των Αιγύπτιων. Τώρα έχει την ευκαιρία του με αντίπαλο της παιδική χαρά των Σαουδαράβων.

Ιράν – Ισπανία (21:00)

Εδώ η κατοχή της μπάλας αναμένεται να κινηθεί στα επίπεδα του 70-30 υπέρ των Ισπανών. Και λίγα λέω. Το Ιράν θα κάνει… τούμπες με την ισοπαλία μετά τη νίκη της πρεμιέρας άρα δεν πρόκειται να ξεμυτίσει. Στο μισό γήπεδο οι Ισπανοί και κοπάνημα. Εξαιρετική επιλογή το over στα κόρνερ.

Δεν αποκλείω να κερδίσει και ένα πεναλτάκι η Ισπανία με τη λογική ότι θα κλείσειο το Ιράν στα καρέ του από νωρίς. Μια, δυο, τρεις θα έρθει η κλοτσιά, θα γίνει το πέσιμο και η άσπρη βούλα θα μας λυτρώσει…

Σε ενδιαφέρει