Μουντιάλ: Το σύστημα με τα Χ!!

Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ένας ωραίος τρόπος στοιχηματισμού, είναι το "σύστημα με τα Χ".
Μουντιάλ: Το σύστημα με τα Χ!!

Πολλοί το ξέρουν ως το “σύστημα του Γεωργίου”, επειδή το έκανε διάσημο ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Άλλοι το ξέρουν ως το “σύστημα με τα Χ“. Όπως και να το πεις όμως, το σίγουρο είναι πως έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Είναι απλό. Ξεκινάμε να παίζουμε από το πρώτο ματς του Μουντιάλ 2018, τις ισοπαλίες. Προσοχή όμως, το ποσό με το οποίο θα ξεκινήσουμε δεν πρέπει να είναι ψηλό, αν δεν έχουμε μεγάλο κεφάλαιο να ξοδέψουμε.

Κι αυτό, γιατί κάθε φορά που θα χάνουμε ένα Χ, στο επόμενο ματς θα διπλασιάζουμε το ποντάρισμα. π.χ. ξεκινάμε με 1 ευρώ στο Ρωσία – Σαουδική Αραβία. Αν κερδίσουμε, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Απλά θα πάρουμε 3 και κάτι ευρώ. Αν δεν έρθει ισοπαλία, τότε θα βάλουμε 2 ευρώ στο επόμενο ματς, που είναι το Αίγυπτος – Ουρουγουάη. Αν χάσει και αυτό, τότε θα βάλουμε τέσσερα ευρώ στο Μαρόκο – Ιράν κ.ο.κ.

Ο λόγος που ανέφερα το μικρό ποντάρισμα, είναι γιατί έχει γίνει στο παρελθόν, να έρθει το πρώτο Χ, ακόμη και στο 12ο ματς. Οπότε, το ποντάρισμα θα ήταν ως εξής, με αρχικό ποντάρισμα 1 ευρώ: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024, 2048. Οπότε, το συνολικό μας κεφάλαιο θα έπρεπε να είναι 4095 ευρώ. Βέβαια, το κέρδος μας θα ήταν εξαιρετικό, αφού με μια υποτιθέμενη απόδοση 3,00 στο Χ του δωδέκατου ματς, θα είχαμε 2048 Χ 3=6144. Άρα, καθαρό κέρδος 2049 ευρώ.

Σε ενδιαφέρει