Κράτησε τον εγωισμό της

Κράτησε τον εγωισμό της

Οι Βόσνιοι πολύ θα ήθελαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω. Στο τελευταίο τους παιχνίδι με το Ιράν έδειξαν ότι μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο στο Μουντιάλ. Κέρδισαν 3-1 και απέφυγαν την τελευταία θέση του 6ου ομίλου.

Εντάξει, το Ιράν δεν είναι υπερδύναμη και η τακτική “πούλμαν” δεν τους κολακεύει. Ωστόσο, οι παίκτες του Σούσιτς κράτησαν ψηλά τον εγωϊσμό τους και πήραν τους τρεις βαθμούς. Αν είχαν λίγη τύχη παραπάνω στα ματς με Αργεντινή, Νιγηρία, μπορεί να έκαναν σχέδια για κάτι διαφορετικό. Μολαταύτα, η πραγματικότητα γράφεται σε χρόνο ενεστώτα και αυτή “λέει” ότι η Βοσνία επιστρέφει σπίτι της. Μαζί με το Ιράν. Οι Ιρανοί δεν φεύγουν με άδεια χέρια, καθώς πέτυχαν το πρώτο του γκολ σε παγκόσμιο κύπέλλο. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κυριάρχησαν από το ξεκίνημα. Το γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 23′, με τον Τζέκο (κορυφαίος), έγινε το 1-0. Οι Ιρανοί ξύπνησαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν. Μάλιστα, ο Σοτζάι είχε δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να φτάσουμε στο 59′ για να ικανοποιηθούν οι θεατές. Ο Πιάνιτς με πλασέ σημείωσε το 2ο γκολ της Βοσνίας. Όλα είχαν τελειώσει και έμενε να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Ο Κουτσανεζάντ στο 82′ μείωσε σε 2-1 και κάτι πήγε να φουντώσει για τους Ιρανούς. Μάταια. Ένα λεπτό αργότερα ο Βρσάγεβιτς σκόραρε και το 3-1 ήταν αυτό που σφράγισε τη μοίρα των δύο ομάδων. Κάρτες για τους Μπέσιτς, Ανσαριφάντ.

Σε ενδιαφέρει