Απότελέσματα στο Euro 2016 (01/07/2016)

Τεράστια έκπληξη πραγματοποίησε η σταχτοπούτα του θεσμού, Ουαλία, που πέρασε στα ημιτελικά αφήνοντας εκτός το πολλά υποσχόμενο Βέλγιο.
wales belgium

Στη 01/07 παρακολουθήσαμε έναν εκπληκτικό προημιτελικό του οποίου το αποτέλεσμα λίγοι είχαν προβλέψει. Η Ουαλία αντιμετώπισε στα ίσια το Βέλγιο και πέτυχε αυτό που στην έναρξη του Euro έμοιαζε σχεδόν απίθανο.

Τα αποτελέσματα

Ουαλία – Βέλγιο (3-1)

Οι Βέλγοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Έχασαν πολύ νωρίς ανεπανάληπτη τριπλή ευκαιρία με τους Καράσκο, Αζάρ και Μενιέ οι οποίοι από ατυχία δεν κατάφεραν να βρουν τα δίχτυα. Μόλις στο 13′ ο Ναϊνγκολάν απέδειξε ότι δεν πρέπει να τον αφήσει κανείς ελεύθερο εκτός περιοχής. Εξαπέλυσε έναν κεραυνό στον οποίο ο Χένεσεϊ δεν θα μπορούσε να αντιδράσει και σημείωσε το 0-1. Για να είμαι ειλικρινής εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι το Βέλγιο θα διασύρει τους Ουαλούς. Έλα που αυτοί είχαν άλλη άποψη. Από εκείνο το σημείο και μετά το Βέλγιο, σχεδόν αδικαιολόγητα αποφάσισε να παίξει πίσω από τη μπάλα. Την πάτησε, γιατί με τις ελλείψεις που είχε στα στόπερ, η άμυνά του ήταν εντελώς ευάλωτη. Σε κόρνερ στο 30′ ο Γουίλιαμς σηκώθηκε εντελώς μόνος και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει με κεφαλιά. Ο Βίλμοτς τα είχε εντελώς χαμένα και από τύχη δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος το Βέλγιο δημιούργησε 3 καλές ευκαιρίες και πατούσε καλά στα πόδια του. Η Ουαλία όμως ήταν αυτή που ευτύχησε να κάνει το 2-1 με τον Ρόμπσον – Κανού που εξέθεσε σαν παιδάκια τους αντίπαλους αμυντικούς στο 55′. Το τελικό 3-1 σημειώθηκε από κεφαλιά του Βόουκς στο 74′ ενώ λίγο νωρίτερα ο Φελαϊνί είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Βίλμοτς φέρει μεγάλη ευθύνη για την αποτυχία της ομάδας του, όμως αποτελεί ελαφρυντικό το γεγονός πως είχε ξεμείνει από στόπερ με τους Κομπανί, Φερτόγχεν και Βερμάελεν εκτός μάχης. Το αμφίσκορο πλήρωσε με 2,15 και προβλέφθηκε σωστά από τους betmasters.

Παίξε νόμιμα στο Euro 2016

Σε ενδιαφέρει