Euro 2016: 3ος όμιλος

Σχεδόν σίγουρη η πρώτη θέση σε αυτόν τον όμιλο και από εκεί και πέρα τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την άλλη μία θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση.
Euro 2016: 3ος όμιλος

Ο 3ος όμιλος αποτελείται από τις Γερμανία, Ουκρανία, Πολωνία και Β. Ιρλανδία. Εδώ, το μεγάλο φαβορί είναι η Γερμανία που αν πιάσει έστω και ένα μεγάλο ποσοστό της απόδοσης που μπορεί θα τερματίσει πολύ εύκολα πρώτη, και από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά, όσον αφορά τη δεύτερη θέση.

Η Γερμανία, αν και δυσκολεύτηκε κάπως στις πρώτες αγωνιστικές της προκριματικής φάσης, κατάφερε σχετικά εύκολα να τερματίσει στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Λεβ, μπορεί να μην έβγαλε μάτια, όμως θέλει πολύ να κατακτήσει το τρόπαιο, το οποίο αγνοεί από το 1996. Θεωρώ ότι θα τερματίσει εύκολα στην πρώτη θέση, μαζεύοντας 7-9 βαθμούς.

Η Ουκρανία κατάφερε μέσω των μπαράζ να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης και με όπλο τη δυνατή της άμυνα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Θεωρώ πάντως πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο και επίσης δε θα μου κάνει έκπληξη να τερματίσει και στην τελευταία θέση.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να παίξεις στοίχημα στον τρίτο όμιλο του Euro 2016.

Η Πολωνία εντυπωσίασε με την αποτελεσματικότητά της στην προκριματική φάση και πραγματικά είναι από τα φαβορί του ομίλου να προκριθεί στην επόμενη φάση μαζί με τη Γερμανία. Εφικτή η πορεία μέχρι τα προημιτελικά. Μετά… βλέπουμε.

Τέλος, η Β. Ιρλανδία επιστρέφει μετά από 30 χρόνια σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης και ουσιαστικά δεν έχει τίποτα να χάσει. Αν ο Λάφερτι βρεθεί σε καλή φόρμα, θεωρώ ότι οι Β. Ιρλανδοί έχουν τη δυνατότητα μέχρι και να προκριθούν. Σε αντίθετη περίπτωση, δε νομίζω ότι θα πέσουν κάτω από την τρίτη θέση.

Tα προγνωστικά μου

Ομάδα Σημείο Ιστοσελίδα Απόδοση
Γερμανία & Πολωνία Πρώτοι 2 Stoiximan 2.00
Β. Ιρλανδία 3η θέση Stoiximan 3.30
Ουκρανία Ουραγός Stoiximan 4.40

Σε ενδιαφέρει