Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αγωνία για τρεις προλέγουν τα προγνωστικά!

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αγωνία για τρεις προλέγουν τα προγνωστικά!

Χωρίς αμφιβολία ένα από τα γεγονότα που κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα αυτό το διάστημα, είναι οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Οι έξι υποψήφιοι θα αναμετρηθούν αυτήν την Κυριακή (05/12). Αν χρειαστεί, που είναι και το πιθανότερο αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, θα υπάρξει δεύτερος γύρος την επόμενη (12/12).
Στο ΚΙΝΑΛ οι αισιόδοξες προβλέψεις μιλούν για μαζική συμμετοχή του κόσμου που ψήφισε ή βρίσκεται κοντά στην παράταξη. Αυτός είναι και ο αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά το αποτέλεσμα: Το μέγεθος της συμμετοχής. Η Betmasters παντα βρίσκεται κοντα στα μεγάλα πολιτικά γεγονότα, ενημερώνοντας, προβάλλοντας χρήσιμες πληροφορίες αλλά και δίνοντας έμφαση στη στοιχηματική τους πλευρά.

 

Τι λενε οι δημοσκοπήσεις

Μέσα στο Νοέμβρη δημοσιεύτηκε πλήθος δημοσκοπήσεων. Οι προβλέψεις τους παρουσιάζουν σημαντικές συγκλίσεις, δεν λείπουν και οι αποκλίσεις. Εκεί που συγκλίνουν είναι στην πρώτη τριάδα, όπου έχουν ξεχωρίσει οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου. Με τη σειρά που τους γράψαμε μάλιστα, συμφωνούν και οι προβλέψεις των περισσότερων δημοσκοπήσεων.

 

Στη Novibet βρίσκουμε στο 1,87 το over 25% για τον Ανδρέα Λοβέρδο  |21+

 

Σε κάποιες οι διαφορές θα έλεγε κανείς αγγίζουν τα όρια του στατιστικού λάθους: Από 0,7 έως 2 ποσοστιαίες μονάδες.
Διαφοροποιηση παρατηρείται όταν το δείγμα φιλτράρεται και περιορίζεται σε αυτούς που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν ή σκοπεύουν στις επόμενες να ψηφίσουν το ΚΙΝΑΛ. Εκεί κάποια έδειχνε πρωτιά Ανδρουλάκη και κάποια άλλη Παπανδρέου.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι

Συγκλιση παρουσιάζουν επίσης στις προβλέψεις τους για τους υπόλοιπους υποψήφιους: Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης δεν φαίνονται να περνούν στον β’ γύρο. Καμία δημοσκόπηση δεν δείχνει κανέναν εξ’ αυτών να υπερβαίνει το 10%. Στις περισσότερες κυμαίνονται από 3,5 έως 6 ποσοστιαίες μονάδες.

Συμπέρασμα

Καταλαβαίνει κανείς οτι κρίσιμη για την εκλογή του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα είναι η στάση των υποψηφίων που δεν εισήλθαν στον β’ γύρο. Στο ερώτημα που αφορούσε ζεύγη υποψηφίων από τους τρεις δημοσκοπικά πρώτους φαινεται ντέρμπι μεταξύ Α.Λοβέρδου και Ν.Ανδρουλάκη. Στα ζεύγη Α.Λοβερδου ή Ν.Ανδρουλάκη με Γ.Παπανδρέου ο πρωην πρωθυπουργός έρχεται δεύτερος. Όμως αυτά μένει να επιβεβαιωθούν ή όχι!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Σε ενδιαφέρει