Ειδικά Στοιχήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ειδικά Στοιχήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ώρα των Ολυμπιακών Αγώνων έφτασε με το Τόκυο να φιλοξενεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Χωρίς την παρουσία κόσμου όπως αποφασίστηκε εξαιτίας της έκρηξης κρουσμάτων Κορονοϊού που σημειώθηκαν αλλά με κάθε επισημότητα ετοιμαζόμαστε πλέον για την έναρξη των 32ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η χαρά των bookmakers φυσικά που δεν χάνουν ευκαιρία να μεταφέρουν κάθε στοιχηματικό γεγονός στην οθόνη των υπολογιστών σας. Χιλιάδες στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα για τον επόμενο μήνα και σίγουρα κάποιο από τα δεκάδες αθλήματα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

 

Στη μάχη των μεταλλίων θα ριχθούν οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτή την Ολυμπιάδα. Ο αριθμός των αθλητών που έπιασαν το όριο συμμετοχής στο άθλημά τους ποικίλει από χώρα σε χώρα με την ελληνική αποστολή να ταξιδεύει πάντως στην Ιαπωνία με 81 αθλητές. Υπάρχουν βλέψεις για μετάλλια σε κάποια αθλήματα και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι Έλληνες πρωταθλητές την ημέρα των αγώνων. Μεγάλη μάχη πάντως θα γίνει όπως κάθε φορά για την ομάδα που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021.

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020. Χώρα με τα περισσότερα Χρυσά Μετάλλια. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. |21+

 

Το ποδόσφαιρο παραμένει ο βασιλιάς των σπορ και δεν μπορούσε να μην έχει ξεχωριστή θέση και σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι χώρες ετοιμάζουν τις Ολυμπιακές Ομάδες Ποδοσφαίρου και ρίχνονται στην μάχη του τίτλου στις 22 Ιουλίου. Αρκετές οι ομάδες που θα παλέψουν για το χρυσό μετάλλιο και περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποιο αουτσάιντερ που θα ταράξει τα νερά όπως στο Euro 2020 που μόλις ολοκληρώθηκε. Οι αποδόσεις στα φαβορί είναι ικανοποιητικές ενώ εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα συνοδεύουν κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο κουπόνι του στοιχήματος.

 

Ολυμπιακοί Αγώνες Ποδοσφαίρου με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα καθημερινά. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. |21+

 

Ειδικά στοιχήματα και τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει όμως και στο μπάσκετ όπου η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Αμερική και υπόλοιπες ομάδες έχει κλείσει σημαντικά. Οι απουσίες στις ΗΠΑ είναι αρκετές γεγονός που κάνει αρκετά ευάλωτη την ομάδα σε αυτό το τουρνουά. Η ψαλίδα ανάμεσα σε Ευρώπη και Αμερική έχει κλείσει αισθητά και περιμένουμε με αγωνία να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αγώνων. Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για τον νικητή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο την ώρα που εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα προσφέρονται από τις εταιρίες σε κάθε αναμέτρηση. Το παιχνίδι τώρα αρχίζει και αναμένεται να κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον μας μέχρι το φινάλε.

 

 

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα καθημερινά. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. |21+

 

 

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Σε ενδιαφέρει