Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τον τελικό!

united

Στη μάχη του Europa League μπαίνουν εκ νέου οι ομάδες και τα βράδια μας αποκτούν έντονο ενδιαφέρον. Μετά από αρκετό καιρό οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό θα κληθούν να αποδείξουν ότι έχουν βρει τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και άφησαν πίσω τους την καραντίνα λόγω Κορονοϊού. Αν αυτό είναι εύκολο ή δύσκολο θα το διαπιστώσουμε σε λίγα βράδια από σήμερα.

Οι περισσότερες από τις ομάδες που συμμετέχουν στη φάση των 16 του Europa League έδωσαν κάποια παιχνίδια για τα εθνικά τους πρωταθλήματα και πρόλαβαν να τεστάρουν δυνάμεις ενόψει των επαναληπτικών που θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα. Από τις ομάδες αυτές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δηλώνει φαβορί όχι μόνο για τη συμμετοχή της στον τελικό αλλά γιατί όχι και για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι κόκκινοι διάβολοι πάτησαν γκάζι μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και πραγματοποίησαν πορεία πρωταθλητισμού στην Premier League. Εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης σεζόν και εντυπωσίασαν φίλους και αντιπάλους με τις εμφανίσεις τους. Η παρουσία τους στους 8 της διοργάνωσης είναι δεδομένη μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη LASK Λιντς και περιμένουν να δουν τι θα βγάλει η κληρωτίδα για τη συνέχεια.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχοντας λάβει υπόψη τους την εικόνα των Άγγλων το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει την απόδοση συμμετοχής τους στον τελικό της διοργάνωσης στο 1,80. Πρώτο φαβορί δηλαδή να δώσουν το παρόν στον τελικό της Κολονίας. Από εκεί και πέρα ψηλά στις εκτιμήσεις των Bookmakers βρίσκονται ‘Ίντερ και Λεβερκούζεν με απόδοση 3,50 και 4,00 αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός που συμμετέχει στη διοργάνωση και θα επιδιώξει την πρόκριση κόντρα στη Γουλβς προσφέρεται σε απόδοση 25,00 και φυσικά όποιος τον πιστέψει στα πονταρίσματά του μπορεί να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα.

Τσεέκαρε αναλυτικά τις αποδόσεις των ομάδων για το Europa League! Κλικ Εδώ

Λίγες ακόμα ημέρες απομένουν για την επανέναρξη του θεσμού και οι ομάδες έχουν επικεντρωθεί στον στόχο της πρόκρισης. Μένει να δούμε ποιες από αυτές βρίσκονται στην ιδανική κατάσταση για να την κατακτήσουν.

Σε ενδιαφέρει