Ο Σωτήρης Τσιόδρας υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης

Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα των τελευταίων ημερών, υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης.
tsiodras

Ο Σωτήρης Τσιόδρας χωρίς αμφιβολία, είναι το πρόσωπο των ημερών στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες. Ο Έλληνας λοιμωξιολόγος ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο μέσω της τηλεόρασης για την πορεία την πανδημίας στην χώρα μας, απαντάει σε ερωτήσεις του κόσμου και με ψυχραιμία συμβουλεύει για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν. Είναι πολύ αγαπητός από την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, καθώς η ευγένεια και η ειλικρίνειά του έχουν κερδίσει τον ελληνικό λαό.

Αυτές λοιπόν οι εξελίξεις, είχαν ως αποτέλεσμα ο Stoiximan να προσφέρει ειδικό στοίχημα για τον Σωτήρη Τσιόδρα και το ενδεχόμενο να του απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης.

Δες όλες τις αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Τα φαβορί

Σύμφωνα με τις αποδόσεις λοιπόν του Stoiximan, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (3,50*) είναι το μεγάλο φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης μέχρι στιγμής, καθώς παλεύει με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να περιορίσει και να αντιμετωπίσει την πανδημία που μαστίζει τον πλανήτη αυτή την στιγμή.

Από κοντά στις αποδόσεις ακολουθεί και η ανήλικη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ (4,50*), η οποία προσπαθεί να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει ολόκληρο τον πλανήτη για την κλιματική αλλαγή και τις καταστροφικές συνέπειές της που απειλούν την ανθρωπότητα.

Τα αουτσάιντερ

Από εκεί και πίσω, οι τιμές των αποδόσεων ανεβαίνουν αρκετά. Η Γιασίντα Άρντεν, πρωθυπουργός της Αυστραλίας βρίσκεται αγγίζει το 13,00* στο ενδεχόμενο να της απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης, ενώ στο 15,00* βρίσκουμε τα Ηνωμένα Έθνη. Στο 30,00* διαμορφώνεται η απόδοση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στην ίδια τιμή βρίσκουμε για κάποιον λόγο και τον πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ και τον πάπα Φραγκίσκο. Η απόδοση του Σωτήρη Τσιόδρα είναι τριψήφια και φτάνει στο εξωφρενικό 150,00*. 

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει