Euroleague: Ειδικά στοιχήματα για την 8άδα και το Final 4

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει φέτος η Ευρωλίγκα, η οποια αναμένεται να μας καθηλώσει μέχρι τέλους.
Euroleague: Ειδικά στοιχήματα για την 8άδα και το Final 4

Βρισκόμαστε δέκα στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας στην Ευρωλίγκα και το φινάλε αναμένεται άκρως συναρπαστικό. Ήδη κυκλοφορούν αγορές για το ποιες ομάδες θα βρεθούν στην 8άδα αλλά και για το ποιες ομάδες θα μπορέσουν να προκριθούν στο final 4 της διοργάνωσης.

Τα ειδικά στοιχήματα της Euroleague με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Η μάχη της 8άδας 

Η κατάσταση για την 8άδα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στην παρούσα φάση ομάδες όπως η Φενέρ, η Ζαλγκίρις και ο Ολυμπιακός βρίσκονται εκτός. Η τούρκικη ομάδα πάντως θεωρείται από τα φαβορί για να βρεθεί μέσα στις 8 πρώτες θέσεις και να αγωνιστεί στα playoffs καθώς το στοίχημα σε αυτό το ενδεχόμενο πληρώνει στους περισσότερους bookmakers γύρω στο 1,20*. Η Βαλένθια, που στην παρούσα φάση βρίσκεται στην 7η θέση, έχει απόδοση 2,50* για να τερματίσει εντός 8άδας στο τέλος της κανονικής σεζόν. Πολύ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, η απόδοση του οποίου φτάνει στο 10,00*, ενώ και η απόδοση της Ζαλγκίρις βρίσκεται στο 15,00*.

Οι ομάδες του Final 4

Μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια έχουν τα στοιχήματα για το φετινό Final 4 του θεσμού . Εφές (1,20*), Μπαρτσελόνα (1,35*), Ρεαλ Μαδρίτης (1,35*) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1,65*) είναι τα μεγάλα φαβορί για να δώσουν το παρόν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Σέιν Λαρκιν δείχνει ασταμάτητη φέτος και δικαιολογημενα είναι το μεγάλο φαβορί για την 4άδα. Ελάχιστα πιο πίσω και με απόδοση 2,25* βρίσκεται η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Μακαμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Στο 3,70* διαμορφώνεται η απόδοση του Παναθηναϊκου, ο οποίος δείχνει κάπως ασταθής φέτος, ενώ την ίδια απόδοση έχει και η Φενέρ του Ομπραντοβιτς, η οποία ωστόσο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την θέση της στην 8άδα. Δύσκολα τα πράγματα κι εδώ για τον Ολυμπιακό, με την απόδοση των ερυθρόλευκων στο ενδεχόμενο να βρεθούν στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης να φτάνει στο 50,00*.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει