Σούπερλιγκα Αργεντινής: Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή 2020

Θα σπάσουν… καρδιές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
superliga argentina betmasters

Σε θρίλερ εξελίσσεται η φετινή Σούπερλιγκα στην Αργεντινή. Και αυτό γιατί εκτός από τις “συνήθεις ύποπτες”  Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς στο κόλπο για τον τίτλο παραμένουν τουλάχιστον άλλες τρεις ομάδες. Να θυμίσουμε πως βρισκόμαστε στην 18η αγωνιστική και απομένουν ακόμα 6 αγώνες για το τέλος της σεζόν. Πάμε να δούμε τι γίνεται με τις αποδόσεις για το νικητή.

Τα φαβορί

Πρώτο φαβορί -βάσει αποδόσεων και βαθμολογίας-  για την κατάκτηση του τίτλου είναι η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία είναι και πρωτοπόρος για την ώρα. Το στοίχημα στην πρωτοπόρο, έχει υψηλότερη απόδοσή  1,75* στο Stoiximan και το μόνο που έχει να κάνει είναι αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα και στα παιχνίδια που απομένουν.

Λίγο πιο πίσω έρχεται η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο -3 από την αιώνια αντίπαλο. Η απόδοσή της αγγίζει το 3,25* και σίγουρα αποτελεί ευκαιρία για όσους κυνηγούν σχετικά μεγάλες -αλλά ταυτόχρονα- επαληθεύσιμες αποδόσεις.

Δες όλες τις αποδόσεις για τα μακροχρόνια στην Αργεντινή

Τα αουτσάιντερ

Η Λανούς πραγματοποιεί καλή σεζόν μετά από αρκετά χρόνια και μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και τον τίτλο. Η έτερη ομάδα του Μπουένος Άιρες βρίσκεται στην τρίτη θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Ρίβερ, όμως οι book δε δείχνουν να έχουν αρκετή εμπιστοσύνη, καθώς ο Stoiximan την προσφέρει σε απόδοση 9,00*.  Βέβαια, ίσως περιμένουν και το ντέρμπι με την Αρχεντίνος Τζούνιορς που ακολουθεί για να δουν την πορεία που θα ακολουθήσουν. Η τελευταία βρίσκεται μόλις στο -1 από τη Λανούς και είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την κορυφή. Η απόδοση στο 12,00* είναι σίγουρα για τολμηρούς.

Τέλος, μέσα στις ομάδες που διεκδικούν ακόμα βάσιμα τον τίτλο είναι η Βελέζ Σάρσφιλντ. Απέχει -6 από την κορυφή και η απόδοσή στο 25.00* προκαλεί, ειδικά αν πάρει αποτέλεσμα μέσα στην Σαν Λορέντζο την επόμενη αγωνιστική.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει