Championship: Οι αποδόσεις για τον νικητή

championship trophy

Χωρίς αμφιβολία, η Τσάμπιονσιπ είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα στον πλανήτη και σε κρατάει με κομμένη την ανάσα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Όπως όλα δείχνουν, η φετινή σεζόν δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, καθώς η μάχη στην κορυφή της βαθμολογίας παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει ασφαλές προβάδισμα.

Τα φαβορί

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σύμφωνα με τους bookmakers είναι η Λιντς, του Μαρσέλο Μπιέλσα. Το ποντάρισμα στη Λιντς έχει μεγαλύτερη αξία στο Stoiximan με 1,85*.

Δες όλες τις αποδόσεις για τα μακροχρόνια στο championship

Πέρσι τα Παγώνια έφτασαν μέχρι την πηγή, όμως δεν κατάφεραν να πιουν νερό κι έτσι παρέμειναν στην Τσάμπιονσιπ. Φέτος με τον ίδιο προπονητή, σταθερό κορμό και τις απαραίτητες προσθήκες, δείχνουν πανέτοιμοι για την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Αρκετά πιο πίσω βρίσκεται η ομάδα της Γουέστ Μπρομ μετά τη χτεσινή της (27 Ιανουαρίου) ήττα. Η καλύτεη απόδοση είναι στην Bet365 (350*)
H ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από την ανταγωνίστρια Λιντς. Το τελευταίο διάστημα πάντως δείχνει κάπως ντεφορμέ, αν και σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η Λιντς.

Οι υπόλοιπες ομάδες

Από εκεί και πέρα, οι αποδόσεις ξεφεύγουν αφού όλοι θεωρούν ότι η κούρσα του πρωταθλητή είναι για δύο ομάδες. Στο 12,00* διαμορφώνεται η απόδοση της Μπρέντφορντ, η οποία με μεγάλο όπλο την άμυνά της πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Λίγο πιο πίσω, στο 15,00* βρίσκεις τη Φούλαμ, η οποία θέλει να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία. Οι cottagers με όπλο την έδρα τους φέτος, τα πάνε πολύ καλά και παραμένουν σε κοντινή απόσταση από τις ομάδες της κορυφής. Αρκετά πιο πίσω η Νότιγχαμ Φόρεστ (31,00*), η οποία αν και ισοβαθμεί με την Μπρέντφορντ δεν θεωρείται ικανή για την πρωτιά.

Πιο πίσω, οι αποδόσεις φτάνουν σε τριψήφια ακόμα και τετραψήφια νούμερα για όσους γουστάρουν τα ρίσκα και τις… εκπλήξεις. Στο 101,00* διαμορφώνεται η απόδοση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ενώ στο 201,00 θα βρεις τις Μίλγουολ και Σουόνσι. Από την μέση του βαθμολογικού πίνακα και κάτω, τα νούμερα ανεβαίνουν κατακόρυφα. Χαρακτηριστική είναι η απόδοση των Στόουκ και Μίντλεσμπρο (2001,00*), ενώ Μπάρνσλεϊ και Λούτον που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, φτάνουν στο 5001,00*.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει