Europa League: Aποδόσεις για το νικητή

europa league

Μπορεί η δράση στο Europa League να αργεί ακόμα για να έρθει, αφού οι επόμενοι αγώνες (φάση των 32) είναι προγραμματισμένοι για τέλη Φεβρουαρίου, όμως αυτό δε μας αποτρέπει να δούμε τι γίνεται με τις αποδόσεις, όσον αφορά στο νικητή της διοργάνωσης. Η ιστοσελίδα που επιλέξαμε για να δούμε τις αποδόσεις είναι η Novibet και ας δούμε τι έχει να μας πει.

Αποδόσεις για τα φαβορί

Πρώτο και μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις πάντα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7,00*). Οι “κόκκινοι διάβολοι” κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν στη φάση των “32” τη βελγική Μπριζ και από τη στιγμή που στην Πρέμιερ Λιγκ είναι αρκετά δύσκολο να τερματίσουν στην τετράδα, η κατάκτηση του Εuropa League είναι ο μόνος δρόμος για να επιστρέψουν στο Champions Legue. Σε απόσταση… αναπνοής ακολουθεί η Άρσεναλ (8,00*), η οποία θα βρει στον δρόμο της τον Ολυμπιακό. Οι “κανονιέρηδες” είναι μία ακόμα ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που λογικά δε θα δει τετράδα και χρειάζεται να κατακτήσει το τρόπαιο για τον ίδιο λόγο που το θέλει και η Γιουνάιτεντ.

Με την ίδια απόδοση (8,00*) δίνεται και η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη. Οι Ισπανοί άνετα προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους και τώρα θα βρουν μπροστά τους την Κλουζ. Η λογική λέει ότι θα την ξεπεράσουν και θα φτάσουν μακριά. Λίγο πιο πίσω ακολουθούν στα ίδια επίπεδα Άγιαξ και Ίντερ (9,00*). Οι δύο ομάδες προερχόμενες από το Champions League κληρώθηκαν με Χετάφε και Λουντογκόρετς αντίστοιχα και αποτελούν βασικούς διεκδικητές του τροπαίου.

Αποδόσεις για τα αουτσάιντερ

Πέρα από τα δυνατά φαβορί, υπάρχουν και τα δυνατά… αουτσάιντερ για να φτάσουν μέχρι το τέλος. Εδώ γίνεται αντιληπτό πως οι αποδόσεις μεγαλώνουν επικίνδυνα και σε περίπτωση επιβεβαίωσης το κέρδος είναι σημαντικό. Έτσι, σε απόδοση 12,00* βρίσκουμε τις Σάλτσμπουργκ και Γουλβς. Οι “ταύροι” το πάλεψαν στον όμιλο του Champions League, όμως έμειναν πίσω από Λίβερπουλ και Νάπολι και τώρα θα βρουν μπροστά τους τη δυνατή Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι “λύκοι” πολύ άνετα πέρασαν ως δεύτεροι από τον όμιλό τους και στη φάση των “32” θα αντιμετωπίσουν την Εσπανιόλ, η οποία φέτος παραπαίει στη Λα Λίγκα. 

Τέλος, αρκετά πίσω αλλά ποτέ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έρχεται η Ρόμα σε απόδοση 17,00*. Οι “τζαλορόσι” στο… νήμα πέρασαν ως δεύτεροι από τον όμιλό τους και τώρα θα βρουν μπροστά τους τη Γάνδη, μια αντίπαλο αξιόμαχη, όχι όμως ικανή να τους πετάξει έξω.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει