Sportingbet – Ολυμπιακός – Ζενίτ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

olimpiakos

Έχουμε πολλές επιλογές για απόψε και στοιχηματική εμπειρία που κορυφώνεται σε μια από τις καλύτερες ελληνικές ιστοσελίδες! To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά στο Ολυμπιακός – Ζενίτ, με ενισχυμένες αποδόσεις και !

ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ /21+

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός στη EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Κεστούτις Κεμζούρα στη τεχνική ηγεσία, διέλυσαν τη Βαλένθια στην έδρα τους, για την δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Πλέον καλούνται ν’ αποδείξουν ότι… επανήλθαν για τα καλά. Η Ζενίτ ψάχνει το πρώτο ροζ φύλλο στο φετινό της «ταξίδι» στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, ηττήθηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές από την Άλμπα στο Βερολίνο και από την Μπαρτσελόνα στη Ρωσία. Οι ήττες μάλιστα ήταν «βαριές», αφού από τους Γερμανούς ηττήθηκαν με 20 πόντους διαφορά και από τους Καταλανούς με 24.

Στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα, θέλει ν’ αποδείξει ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα φαβορί της EuroLeague, κάνοντας το τρία στα τρία απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Οι Γερμανοί νίκησαν άνετα εντός έδρας στην πρεμιέρα τη Ζενίτ στην έδρα τους, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκαν στην παράταση από την Εφές, στη Τουρκία, για μόλις έναν πόντο.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet με άμεση απόδοση κερδών*.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Grand Spinn» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

Σε ενδιαφέρει