Πού θα πάει ο Έρικσεν – Στοίχημα και αποδόσεις

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δεκάρια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Πού θα παίζει την επόμενη χρονιά ο Κρίστιαν Έρικσεν;
Πού θα πάει ο Έρικσεν – Στοίχημα και αποδόσεις

Είναι ο «εγκέφαλος» της Τότεναμ και της εθνικής Δανίας.

Για αυτό τον λόγο και οι δύο ομάδες πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο κάθε σεζόν, έχοντας αλλάξει εντελώς επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος φυσικά για τον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην ομάδα του Λονδίνου από το 2013 και έχοντας συμπληρώσει πλέον μια εξαετία στους «σπιρούνια», ο ίδιος δήλωσε ότι πλέον είναι η ώρα για μια αλλαγή στην καριέρα του.

Μάλλον, η επιθυμία του μόλις 27 ετών ποδοσφαιριστή είναι λογική, καθώς σε όλα αυτά τα χρόνια έχει πραγματοποιήσει 277 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 66 γκολ και κυρίως έχοντας αμέτρητες ασίστ.

Το σημαντικό είναι ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και προφανώς η Τότεναμ, δεν θέλει να τον χάσει χωρίς να κερδίσει το παραμικρό. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Δανός εξέφρασε δημόσια τις τάσεις φυγής του, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες γνωρίζουν κάτι παραπάνω και ήδη προσφέρουν αποδόσεις για το πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Πρώτο φαβορί είναι η Τότεναμ, ποντάροντας στο γεγονός ότι οι Λονδρέζοι ζητούν 100 εκατ. ευρώ και δύσκολα κάποια ομάδα θα μπει στη διαδικασία να ικανοποιήσει αυτό το ύψος των απαιτήσεων.

Το δεύτερο φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης σε μια απόδοση που αγγίζει το 2.35, αφού οι Ισπανοί ήταν οι κύριοι ενδιαφερόμενοι, ενώ τρίτη στη σειρά είναι η Γιουνάιτεντ, αλλά η απόδοση που της δίνεται είναι πάρα πολύ υψηλή (8,00), δείγμα ότι αυτό το σενάριο είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει