Copa America 2019: Στοίχημα στον πρώτο σκόρερ

Μεγάλη μάχη για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ θα δώσουν οι παικταράδες που παίρνουν μέρος στο Copa America.
copa america scorers

Όλα τα αστέρια του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου αυτήν την εποχή βρίσκονται στην Βραζιλία, όπου έχει ήδη ξεκινήσει από χθες (14/4) το Copa America. Η μάχη μεταξύ των κορυφαίων ομάδων αναμένεται να είναι τεράστια, ενώ και τα αουτσάιντερ αναμένεται να παίξουν το ρόλο τους στην έκβαση της διοργάνωσης.

Εκτός από το στοίχημα σε ομαδικό επίπεδο, υπάρχει και αυτό σε ατομικό, το οποίο μάλιστα φαίνεται και πιο ενδιαφέρον, αφού οι επιλογές που έχουμε στα χέρια μας είναι πολύ περισσότερες.

Έτσι, στην κατηγορία του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης αυτήν τη στιγμή βρίσκουμε ως πρώτο φαβορί τον Λιονέλ Μέσι. Ο άσος της Μπαρτσελόνα θέλει σαν… τρελός να κατακτήσει επιτέλους έναν τίτλο με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας και θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει πριν αποσυρθεί από αυτήν. Πλέον, μετά το χτεσινό ματς της Βραζιλίας, ο Μέσι ξεκινάει με… χάντικαπ -2 τερμάτων και καλείται να καλύψει αυτήν τη διαφορά από τον Κοουτίνιο για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί σε αυτήν την κατηγορία.

Δεύτερο φαβορί είναι ο συμπαίκτης του στη Μπάρτσα Φελίπε Κοουτίνιο, ο οποίος στην πρεμιέρα της Βραζιλίας απέναντι στην Βολιβία πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της “σελεσάο” και έθεσε σπουδαία υποψηφιότητα (όσο νωρίς κι αν είναι) για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Η απόδοση του 5,00 με το πλεονέκτημα που έχει αποκτήσει ο Βραζιλιάνος φορ έχει αξία.

Aπό εκεί και πέρα, τρίτο φαβορί είναι το… πολυεργαλείο της επίθεσης της Βραζιλίας Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο 22χρονος έχει την ικανότητα να παίξει τόσο ως σέντερ φορ, όσο και εξτρέμ, αλλά και… ψευτοεννιάρι, αναλόγως με τις ανάγκες του κόουτς Τίτε. Έτσι, ο άσος της Μάν. Σίτι, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε φέτος τον τίτλο στην Αγγλία και πέτυχε 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, έχοντας υπόψιν μας και το γεγονός ότι η “σελεσάο” έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν οι σταρ της Ουρουγουάης Καβάνι και Σουάρες που μοιράζονται τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ μαζί με τον Σέρχιο Αγουέρο, ενώ λίγο πιο πίσω έρχονται οι Φιρμίνο, Ρισάρλιζον και Φαλκάο.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει