Ευρωλίγκα: Ποιος προπονητής θα φύγει πρώτος (Πασκουάλ vs Μπλατ)!

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει, οπότε αρχίζει και ο... γολγοθάς των προπονητώ, που ουκ ολίγες φορές πληρώνουν το... μάρμαρο των κακών εμφανίσεων των ομάδων τους.
Ευρωλίγκα: Ποιος προπονητής θα φύγει πρώτος (Πασκουάλ vs Μπλατ)!

Δύο πολύ μεγάλους προπονητές έχουν οι ελληνικές ομάδες στους πάγκους τους. Από τη μία ο “φρέσκος” Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό και από την άλλη, ο Τσάβι Πασκουάλ που συμπληρώνει δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ των δύο, φαβορί για να φύγει από την ομάδα του είναι ο Ισπανός, καθώς θεωρείται πολύ δύσκολο να άρουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τόσο γρήγορα την εμπιστοσύνη τους στον Ντέιβιντ Μπλατ. Άλλωστε, συνηθίζουν να δίνουν πολύ χρόνο στους καινούριους προπονητές τους, ακόμη και αν δεν έχουν έρθει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πάντως, ούτε και ο Τσάβι Πασκουάλ φαίνεται αυτή τη στιγμή πως είναι πιθανό να φύγει σύντομα από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις, αφού από τους 16 κόουτς της Ευρωλίγκας, είναι στην 11η θέση. Στην θέση του απόλυτου αουτσάιντερ είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς ισοβαθμεί στον πάτο, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πρώτο φαβορί είναι ο Αταμάν της Εφές, καθώς οι διοικούντες τους Τούρκους έκαναν πολύ καλές μετεγγραφές και αν δεν πετύχει από νωρίς η ομάδα, λογικά δεν θα μείνει πολύ. Πολύ κοντά στον Αταμάν και για τους ίδιους λόγους, είναι επισφαλής η θέση του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, που κάθεται στον “ηλεκτρικό” πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο.

Σε ενδιαφέρει