Βγήκαν οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λιγκ

Μόλις δύο αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στη φετινή Σούπερ Λιγκ, αλλά υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και ισχυρά αουτσάιντερ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της σεζόν.
treis

Κάθε χρόνο σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, δεν κρίνεται μόνο ο πρωταθλητής της σεζόν, αλλά και ατομικές διακρίσεις.

Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να μην είναι ούτε Πρέμιερ Λιγκ, ούτε Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον που πέρα από τους… μεγάλους που παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου, τα βλέμματα στρέφονται και στους πρωταγωνιστές εντός αγωνιστικών χώρων.

Και επειδή μιλάμε για πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο, άρα και γκολ, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι αποδόσεις για τα φαβορί και τα ισχυρά αουτσάιντερ για τον πρώτο σκόρερ της φετινής σεζόν.

Έναν τίτλο που την περσινή σεζόν κατέκτησε ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με 19 γκολ, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να είναι και φέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη διάκριση.

Ο φορ του «Δικεφάλου» που το καλοκαίρι ήταν παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο προσφέρεται σε απόδοση μόλις 1.65, καθώς αγωνίζεται και σε ομάδα που στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων της επιτίθεται και αποτελεί τον κύριο αποδέκτη των μεσοεπιθετικών του και παράλληλα είναι ο εκτελεστής των πέναλτι.

Σε αυτό το πλαίσιο αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Σέρβος από τα 19 τέρματα που πέτυχε, τα 3 ήταν από τη βούλα.

Δεύτερο φαβορί βάσει των αποδόσεων είναι ο Γκερέρο του Ολυμπιακού που έχει ήδη ένα γκολ με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» με τις τιμές του να φτάνουν στο 6.50, ενώ η τριάδα συμπληρώνεται με τον Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ που είναι στο 12.00. Μάλιστα, αναφορικά με τον Κροάτη ηγέτη της «Ένωσης» αξίζει να υπενθυμιστεί ότι θα χάσει τα τρία πρώτα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα δεν τίθεται θέμα rotation από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στη συνέχεια έρχονται πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε απόδοση 15.00 (Μανιάς, Πέλκας, Γιουνές, Φορτούνης, Πόνσε και Χριστοδουλόπουλος) ενώ τέλος το τελευταία μεταγραφικό απόκτηση του Παναθηναϊκού Φεντερίκο Μακέντα προσφέρεται σε απόδοση 30.00.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει