Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 25/6

Ακόμα περισσότερες είναι οι επιλογές στο σημερινό μενού των ειδικών στοιχημάτων, αφού διεξάγονται τέσσερις αγώνες, λόγω της τρίτης αγωνιστικής στον 1ο και τον 2ον όμιλο.
cristianoronaldo cropped migypzateufnbsf

Τέσσερις αναμετρήσεις στο σημερινό μενού του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη 12η μέρα της διοργάνωσης. Λόγω του ότι το τουρνουά έχει φτάσει στην 3η αγωνιστική των ομίλων, διεξάγονται ταυτόχρονα τα δύο ματς των ομίλων και στο πρόγραμμα της Δευτέρας έχουμε σέντρα στον 1ο και τον 2ο όμιλο και έτσι θα μάθουμε και τα πρώτα ζευγάρια στη φάση των «16».

Ουρουγουάη – Ρωσία (17:00)

Η διοργανώτρια χώρα και το φαβορί του ομίλου έκαναν το χρέος τους στις δύο πρώτες αγωνιστικές και πλέον δεν έχουν ιδιαίτερη όρεξη να ριψοκινδυνεύσουν ούτε τιμωρίες με κάρτες και αποβολές, ούτε πολύ περισσότερο κάποιον τραυματισμό, που μπορεί να κοστίσει σε βάθος μέσα στο τουρνουά. Επιπλέον, η Ουρουγουάη παρουσιάζεται πολύ… ευρωπαϊκή για λατινοαμερικάνικη ομάδα, ρίχνοντας μεγάλη βάση στην άμυνά της, καθώς από εκεί ξεκινούν όλα. Από την άλλη, η Ρωσία ήταν φουλ επιθετική, αλλά τώρα με ισοπαλία θα εξασφαλίσει την 1η θέση, οπότε και εκείνη προς τα εκεί θα το πάει. Το αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου στο Χ προσφέρεται στο 1.90, ενώ στο πλαίσιο ότι καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει, και το Under 8,5 κόρνερ είναι αρκετά λογικό στο 2.30. Παράλληλα, παίζεται και το Under 2,5 κάρτες στο 2.05.

Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος (17:00)

Εδώ δεν υπάρχουν πλέον σκοπιμότητες. Ό,τι έκαναν, έκαναν Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος και στόχος είναι απλά η νίκη, για να μην επιστρέψουν στις χώρες τους με… άδεια χέρια. Πιο ποιοτική η Αίγυπτος και σίγουρα θα αναζητήσει το γκολ ο Μοχάμεντ Σαλάχ, αφού όλο το παιχνίδι της ομάδας αρχίζει και τελειώνει σε αυτόν. Έχει κάνει… χαζούς πολύ πιο ποιοτικούς αμυντικούς από αυτούς της Σαουδικής Αραβίας και η επιλογή να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή είναι στο 1.80. Στη λογική, μάλιστα, ότι η Αίγυπτος θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα κυνηγήσουμε και τα υπέρ της κόρνερ με το Over 5,5 να είναι στο 2.60. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθεί κάποιος με κάτι περισσότερο σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.

Ιράν – Πορτογαλία (21:00)

Το παιχνίδι που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα τέσσερα της ημέρας, αφού είναι τελικός πρόκρισης, με την Πορτογαλία να είναι το λογικό φαβορί. Η Πορτογαλία του Σάντος δεν θέλει κανένα ερώτημα ότι θα προτάξει την αμυντική της συνέπεια και μπροστά θα βρει ένα γκολ με την ποιότητα που διαθέτει. Επιλογή μας τα πολλαπλά σκορ με 0 – 1, 0 – 2, 0 – 3 σε απόδοση 2.45. Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία να ποντάρουμε και πάλι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, Μετά τα τρία γκολ του Χάρι Κέιν, ο Πορτογάλος θα «σκυλιάσει» για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να φτάσει τον Άγγλο στην κορυφή των σκόρερ. Το να σκοράρει οποτεδήποτε είναι στο 1.80, ενώ συνδυαστικό με νίκη Πορτογαλία είναι στο 2.30.

Ισπανία – Μαρόκο (21:00)

Τη νίκη θέλει και η Ισπανία για να μην μπλέξει σε διάφορα σενάρια και το Μαρόκο που δεν έχει νίκη και παρουσιάζεται και ευάλωτο αμυντικά είναι μια χαρά αντίπαλος. Μάλιστα, το πρόβλημά του είναι οι στατικές φάσεις. Άρα στους σκόρερ, αξίζει το ποντάρισμά μας είτε στον Σέρχιο Ράμος (4.00) είτε στον Ζεράρ Πικέ (7.00) που επίσης είναι δύναμη στο ψηλό παιχνίδι. Επιπλέον, επειδή η Ισπανία είναι δύσκολο να τα βρει τόσο… μπαστούνια αμυντικά με το Μαρόκο ο άσος του ημιχρόνου στο 1.80 επίσης είναι κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί, ενώ επειδή θα ξεφύγει και το άγχος σε αυτή τη συνθήκη, το να σκοράρει η Ισπανία και στα δύο ημίχρονο σε απόδοση 2.85 είναι εξαιρετικό ως απόδοση

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει