Μουντιάλ 2018: Έξυπνα στοιχήματα με τρελές αποδόσεις

To Μουντιάλ προσφέρεται για ειδικά στοιχήματα και ιδιαίτερα στα μακροπρόθεσμα. Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά με καλές αποδόσεις.
morocco benatia

Πάμε να δούμε τι… τρελά στοιχήματα έχουμε βρει για το Μουντιάλ, ώστε να πληρώσουν πολύ καλά, εφόσον επαληθευτούν.

Για νικητή της διοργάνωσης, θα ρίξω ένα τρελό στο Μαρόκο. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει να χάσει ένα χρόνο και θυμίζει πολύ την εθνική Ελλάδας του 2004. Αν είναι να παίξουμε χρήματα σε κάποια έκπληξη, αυτή θα είναι το Μαρόκο. Πληρώνει εξαιρετικά καλά. Η πρόκριση του Μαρόκου από τον όμιλο, δίνει 5,20 και νομίζω είναι ιδιαίτερα value bet, όπως και το 8,00 για να βγει καλύτερη ομάδα της αφρικανικής ηπείρου.

Για πρώτο σκόρερ, έχουμε αναφέρει τον Νεϊμάρ. Αυτός πληρώνει 11,00. Αν θέλουμε να πάμε σε κάτι πιο εξεζητημένο, ωραία περίπτωση είναι ο Τόμας Μίλερ. Πληρώνει επί 30,00 και είναι σούπερ, αφού δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος επιθετικός στη “νασιονάλμανσάφτ”. Βγάζει μάτια και το 50,00 του Ντιμπάλα της Αργεντινής.

Ωραίο ειδικό στοίχημα, να μπουν στον τρίτο όμιλο, τα περισσότερα γκολ από κάθε όμιλο. Για την Γαλλία, δεν το συζητώ οτι έχει τρομερή ποιότητα επιθετικά, ενώ οι Περού και Αυστραλία, πραγματικά είναι πολύ ταλαντούχες μπροστά και όχι ιδιαίτερα προσεκτικές πίσω. Αν ήταν και μια άλλη ομάδα στη θέση της Δανίας, τότε θα ήταν το βασικό ποντάρισμα στους ομίλους.

Αντίστοιχα, ευκαιρία είναι το ενδεχόμενο να μουν τα λιγότερα γκολ στον β’ όμιλο. Το Μαρόκο και η Πορτογαλία είναι εξαιρετικές ομάδες αμυντικά, ενώ και το Ιράν παίζει πολύ κλειστά. Ελπίζω να μην μας τα χαλάσει η Ισπανία.

Σε ένα… μπασκετικό στοίχημα, θα προτείνουμε και τον Μέσι να βγει πρώτος στις ασίστ. Ο Αργεντίνος θα παίξει και για την ομάδα σε αυτό το τουρνουά και έχει δίπλα του παικταράδες που μπορούν να τελειώνουν τις φάσεις. Εξωπραγματικό το 20,00.

Value bet είναι και το ενδεχόμενο να πάρει τις περισσότερες κάρτες στο Μουντιάλ ο Κασεμίρο. Με δεδομένο πως είναι σκληρός παίκτης, αλλά και το οτι η Βραζιλία θα προχωρήσει πολύ στη διοργάνωση, είναι ευκαιρία σε απόδοση γύρω στο 30,00!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει