Μουντιάλ 2018: Μέσι vs Νεϊμάρ για πρώτοι σκόρερ

Τέσσερις μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, τα "μεγάλα κανόνια" καθαρίζουν τις κάνες τους και ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν.
Μουντιάλ 2018: Μέσι vs Νεϊμάρ για πρώτοι σκόρερ

Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου θα βρίσκονται στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι. Το Μουντιάλ είναι μια διοργάνωση που έχει αναδείξει πολύ μεγάλους σκόρερ, οι οποίοι βέβαια, μπορεί και να μην έκαναν τίποτα το ιδιαίτερο στην καριέρα τους, εκτός από το να σκοράρουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Φαβορί για πρώτος σκόρερ στα γήπεδα της Ρωσίας είναι ο Λιονέλ Μέσι. Η ανάγκη του Αργεντινού να αποκτήσει μια διάκριση με την εθνική του ομάδα, θα τον κάνει παθιασμένο στη διοργάνωση.

Με πολύ μικρή διαφορά ακολουθεί ο Νεϊμάρ. Είναι ο ηγέτης της ανανεωμένης και πολύ δυνατής Βραζιλίας και σίγουρα ξεχωρίζει σαν τη “μύγα μες το γάλα” στην επίθεση της “σελεσάο”.

Ο βασικός επιθετικός της εθνικής Γαλλίας, Αντουάν Γκριεζμάν, είναι στην τρίτη θέση. Ο άσος της Ατλέτικο αναμένεται να “τηλεφωνήσει” πολλές φορές στα γήπεδα της Ρωσίας και σίγουρα είναι εκ των φαβορί για την πρώτη θέση.

Τέταρτος κατά σειρά είναι ο καλύτερος σκόρερ της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρώπη, Κριστιάνο Ρονάλντο. Φέτος, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός στη Ρεάλ, αλλά ίσως να κρατάει δυνάμεις για το Μουντιάλ.

Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αυτές των Χάρι Κέιν, Τίμο Βέρνερ, Ρομέλου Λουκάκου, Έντισον Καβάνι κ.α.

Δείτε τους πάνω από 50 υποψηφίους για πρώτους σκόρερ στο Μουντιάλ καθώς τις αποδόσεις όλων (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει