Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού

Η φετινη ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού ξεκινά σήμερα Πέμπτη (25/07) . Απόψε στις 21:00 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ θα κυνηγήσει τη νίκη η οποία θα κάνει πιο εύκολη τη ρεβάνς.

 

Ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός αρχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, ξεκινώντας από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου πρώτο εμπόδιο είναι η Μπότεφ Πλόβντιβ. Το «τριφύλλι» αναζητά νίκη για να «κλειδώσει» την πρόκριση από σήμερα κιόλας, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού ΆγιαξΒοϊβοντίνα. Ο Ντιέγκο Αλόνσο άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τόσο τον Ιωαννίδη (που ήταν ανέτοιμος) όσο και τον Ρούμπεν Πέρεθ, ενώ μπήκαν τα μεταγραφικά αποκτήματα όπως ο Μαξίμοβιτς, ο Ίνγκασον και ο Μπάλντοκ, αλλά και ο Τετέ, με τον Βραζιλιάνο να υπολογίζεται για τη ρεβάνς. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι «πράσινοι» έδωσαν τέσσερα φιλικά έχοντας δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Όσον αφορά την παράδοση, τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες είναι ο απολογισμός του Παναθηναϊκού κόντρα σε βουλγαρικές ομάδες. «Η ομάδα είναι πολύ καλά, είναι έτοιμη, παίζει καλά. Μπορεί να ανταποκριθεί. Με τον χρόνο θα γίνεται όλο και καλύτερη» τόνισε ο Αλόνσο.

 

Στο 1.78 η απόδοση στην Vistabet να νικήσει ο Παναθηναϊκός, χωρίς όμως να δεχθεί γκολ. |21+

 

Η Μπότεφ

Η Μπότεφ ήταν πιο επιθετική απέναντι στη Μάριμπορ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Οι Βούλγαροι επικράτησαν 2-1 στο Πλόβντιβ και απέσπασαν ισοπαλία 2-2 στη Σλοβενία. Ετσι, στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (πέρυσι δεν είχε αγωνιστεί), πανηγύρισε την τέταρτη πρόκρισή της την τελευταία δεκαετία. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σαφώς σε πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας από τον Παναθηναϊκό, αφού άρχισαν και τις υποχρεώσεις τους στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Μπότεβ Βράτσα με 3-1 (εκτός έδρας), αν και παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ενδιαφέρει