Χωρίς φαβορί οι αναμετρήσεις στο Copa Africa

Χωρίς φαβορί οι αναμετρήσεις στο Copa Africa

Χωρίς το μεγάλο φαβορί οι αποψινές αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Copa Africa. Με δύο παιχνίδια συνεχίζει σήμερα η διοργάνωση και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Μάλι – Ακτή Ελεφαντοστού (19:00) και Πράσινο Ακρωτήρι – Νότια Αφρική (22:00) είναι τα παιχνίδια που προσεγγίζουμε στοιχηματικά. Πάμε να δούμε τα σημεία και τις αποδόσεις που προκύπτουν για τους δύο αυτούς προημιτελικούς.

 

Μάλι – Ακτή Ελεφαντοστού (19:00)

 

Το Μάλι συνεχίζει αήττητο την πορεία του στη διοργάνωση. Προέρχεται από μία μάλλον άνετη επικράτηση επί της Μπουρκίνα Φάσο παρά το τελικό 2-1. Κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 και διαχειρίστηκαν αρκετά καλά τον αγώνα. Είναι μία ομάδα που δύσκολα δέχεται το γκολ και βλέπω το σκορ να μένει χαμηλά. Θα προσπαθήσει να πάρει τα ηνία του παιχνιδού εκμεταλλευόμενη την κούραση των παικτών της Ακτής Ελεφαντοστού που πήραν την πρόκριση στην παράταση κόντρα στη Σενεγάλη. Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος τους αλλά θα μετρήσω περισσότερο το μεμέντουμ της στιγμής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

Η Αντή Ελεφαντοστού θα πρέπει να διαχειριστεί το παιχνίδι με έναν έξυπνο τρόπο καθώς μετράει έξτρα 30 λεπτά παιχνιδιού από τους αντιπάλους της. Ειδικά σε τέτοιοιυ είδους διοργανώσεις όλα έχουν την αξία τους. Κατάφερε να βγάλει εκτός ένα από τα μεγάλα ονόματα του Copa Africa. Ξεκίνησε νωθρά τις εμφανίσεις της και το πλήρωσε με 2 ήττες στη φάση των ομίλων. Αν και πέρασε από το παράθυρο στην επόμενη φάση αποδεικνύει πως είναι σκληρό καρύδι. Είναι ικανή για την πρόκριση δεδομένου ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία.

 

Μάλι – Ακτή ΕΛεφαντοστού  1: 3.55  x: 3,05  2:2,25  οι αποδόσεις στη Novibet |21+

 

Πράσινο Ακρωτήρι – Νότια Αφρική (22:00)

 

Εξαιρετική παρουσία για το Πράσινο Ακρωτήρι σε αυτή τη διοργάνωση. Παράλληλα μένει αήττητο από το ξεκίνημα κρατώντας σταθερή απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Με 8 γκολ σε 4 παιχνίδια μπορεί να φοβίσει οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα. Λογικά θα βρει δίχτυα απόψε και θα ανεβάσει τον πήχη της δυσκολίας στους αντιπάλους της. Στα χαρτιά δεν είναι το φαβορί του αγώνα γεγονός που μειώνει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές των τυπικά γηπεδούχων.

 

Η Νότια Αφρική έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Αίγυπτο και πήρε την πρόκριση. Πέταξε έξω από τη συνέχεια ένα από τα μεγάλα φαβορί και πλέον βλέπει με άλλο μάτι τη διοργάνωση. Αδιαμφισβήτητα έχει την ποιότητα να πάρει τα ηνία του αγώνα και περιμένω να παίξει αρκετά επιθετικά από το ξεκίνημα. Ίσως ένα μεγάλο σκορ να έχει πολλές πιθανότητες σε αυτόν το αγώνα.

 

Πράσινο Ακρωτήρι – Νότια Αφρική στο over 2.5 goal με απόδοση 2.70 στη Bet365 |21+

 

 

 

 

Οι αποδόσεις μπορεί να αλλάξουν μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Σε ενδιαφέρει