Σε LaLiga, Ligue 1 και Bundesliga σπουδαίοι αγώνες

Σε LaLiga, Ligue 1 και Bundesliga σπουδαίοι αγώνες

Σήμερα Παρασκευή (27/10) ανοίγει η αγωνιστική σε πολλά πρωταθλήματα. Δύο ομάδες που έχουν διαγράψει ως τώρα εκπληκτική πορεία, η Χιρόνα και η Νις, τραβούν την προσοχή μας. Επίσης και το ντέρμπι ουραγών στην Bundesliga μεταξύ Μπόχουμ και Μάιντζ.

 

Χιρόνα – Θέλτα  (22:00)

Για την 11η αγωνιστική της Primera Division η Χιρόνα υποδέχεται τη Θέλτα. Οι γηπεδούχοι με 25 βαθμούς μοιράζονται την κορυφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Έχουν και την καλύτερη επίθεση με 24 τέρματα. Έχουν 4 νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες, ηττήθηκαν μόνον από τη Ρεάλ στην έδρα τους με 0-3.

Η Θέλτα είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 6 βαθμούς. Πολύ δύσκολα θα αποσπάσει κάτι θετικό σήμερα.

 

Χιρόνα – Θέλτα     1: 1,80  –  Χ: 3,80  –  2: 4,33    οι αποδόσεις στην Bet365    |21+

 

Κλερμόν – Νις  (22:00)

Η Κλερμόν στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν τα πάει καθόλου καλά. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη.  Αναζητά επειγόντως βαθμούς  έχοντας δείξει στα τελευταία ματς σημάδια ανάκαμψης. Συγκεκριμένα έφερε ισοπαλία στην έδρα της με την Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς τέρματα. Αυτό χρεώνεται ως επιτυχία για την Κλερμόν. Την τελευταία αγωνιστική έκανε την έκπληξη και σημείωσε τη μοναδική της νίκη με  2-1 στην έδρα της Λυών.

Η Νις έχει διαγράψει εντυπωσιακή πορεία ως τώρα στη Ligue 1. Βρίσκεται αήττητη στη 2η θέση στο -1 από τη Μονακό. Αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους θα πρέπει παιχνίδια σαν το σημερινό να τα «καθαρίζει».

 

Κλερμόν – Νις   1: 4,50  –  Χ: 3,50  –  2: 1,83   οι αποδόσεις στην Bet365    |21+

 

Μπόχουμ – Μάιντζ  (21:30)

Μπόχουμ και Μάιντζ βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της Bundesliga με 4 και 2 βαθμούς αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές απέσπασαν λευκή ισοπαλία στην έδρα της Λειψίας και ηττήθηκαν 2-1 εκτός από τη Φράιμπουργκ.

Η Μάιντζ παρουσιάζει την ίδια εικόνα : Ήλθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ και την τελευταία αγωνιστική έχασε εντός από την Μπάγερν με 3-1.

Και για τις δύο ομάδες είναι σημαντικό το «τρίποντο», το θέλουν κι οι δύο για να ανέβουν βαθμολογικά αλλά θα κάνει καλό και στην ψυχολογία τους. Πραγματικό ντέρμπι ουραγών!

 

Μπόχουμ – Μάιντζ    1: 2,55  –  Χ: 3,30  –  2: 2,75    οι αποδόσεις στην Bet365    |21+

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι |

Σε ενδιαφέρει