Με άνεση ο Nickvass

Με άνεση ο Nickvass

Ακόμα ένας διαγωνισμός μας, ο 13ος,  ολοκληρώθηκε, με την βοήθεια της Gamebookers και παλι, με μεγάλο νικητή τον Nickvass. Ο νέος πρωταθλητής μας, μάλιστα, έφτασε κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ Μπάνκα, καθώς ξεπέρασε, λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, τις 3,200 ευρώ, τερματίζοντας, όμως, στα 2,640,91.
Στην 2η θέση τερμάτισε ο Amario, ο οποίος βρίσκεται…….

για 2η συνεχόμενη φορά μέσα στην πρώτη δεκάδα.
Την πρώτη τριάδα μας συμπληρώνει ο Tbest, με ποσοστό επιτυχίας 55% στα στοιχήματά του (από τα υψηλότερα του 13ου διαγωνισμού).

Ιδιαίτερη αναφορά
Πρώτα απ’ όλους στον 4ο Grecos7, ο οποίος ήταν θρονιασμένος στην πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα του διαγωνισμού και παρότι βρέθηκε αρκετά χαμηλά, κάποια στιγμή, κατάφερε με ένα τρομερό comeback να τερματίσει τόσο ψηλά.
Κατά δεύτερο λόγο στον/ην Rodia, που για 3 συνεχόμενη φορά τερματίζει μέσα στην πρώτη δεκάδα, ενώ έχει άλλη μία 10η και μία 11η τελική θέση στους τελευταίους 7 διαγωνισμούς μας. Σίγουρα δικαιούται το βραβείο σταθερότητας.
Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε κι αυτούς που είχαν τα καλύτερα ποσοστά. Ο Ls21, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πιο επιτυχημένος, με κριτήριο το ποσοστό επιτυχημένων στοιχημάτων, tipster του 13ου διαγωνισμού, με το εντυπωσιακό 85% σε ένα σύνολο 26 στοιχημάτων. Με το παραπάνω κριτήριο στην δεύτερη θέση των πιο επιτυχημένων  tipster βρίσκεται ο Chris7megas, με 74% σε ένα σύνολο 34 στοιχημάτων. Από τους παίκτες που ολοκλήρωσαν μέσα στη πρώτη εικοσάδα ο Vouvouzela κατέχει το 3ο καλύτερο ποσοστό επιτυχίας με  57% σε ένα σύνολο 54 στοιχημάτων. 
Για να ολοκληρώσουμε, καλύτερος νεοεμφανιζόμενος, ο Gdkbet, ο οποίος τερμάτισε στην 32η θέση του διαγωνισμού.
ΥΓ.

Σε ενδιαφέρει