Sportingbet – Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

basket

Πληθώρα ειδικών για απόψε για να απογειωθεί η στοιχηματική εμπειρία. Οι επιλογές είναι πολλές σε μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες της ελληνικής αγοράς, την Sportignbet.gr. 

Επίσκεψη στην ιστοσελίδα!

To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά στο Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας.

Πρεμιέρα για την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το φετινό ταξίδι του εντός έδρας, καθώς υποδέχεται στο ΟΑΚΑ, τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «πράσινοι», σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, μετρούν τέσσερις νίκες επί της σερβικής ομάδας. Απέναντι τους θα βρεθούν δύο πρώην «πράσινοι». Πρόκειται για τον Τζέιμς Γκιστ που φοράει πλέον τα «ερυθρόλευκα» της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς, στην οποία παρέμεινε και ο Στράτος Περπέρογλου.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Με ντέρμπι ξεκινούν τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε. Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει στο «Wiznik Center», την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τελευταία φορά τον Μάιο, στο Final 4, όταν οι Μαδριλένοι διέλυσαν τους αντιπάλους τους με 94-75. Μεταγραφή «κλειδί» για την τουρκική ομάδα, ο Νάντο Ντε Κολό, που θα κάνει… ντουέτο στην περιφέρεια με τον Κώστα Σλούκα. Από την άλλη ο Πάμπλο Λάσο επένδυσε στον κορμό που έχει δημιουργήσει, με σημαντική προσθήκη αυτή του Τζόρνταν Μίκι στη θέση του σέντερ.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet με άμεση απόδοση κερδών*.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Grand Spinn» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις 21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σε ενδιαφέρει