Sportingbet – Βιγιαρεάλ – Μπέτις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

Sportingbet – Βιγιαρεάλ – Μπέτις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

Πολλαπλές επιλογές έχουμε στο σημερινό ματσάκι. Κάνε την πρότασή σου εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή το κινητό ή το τάμπλετ σου… Τσέκαρε ευκαιρίες και αποδόσεις και ζήσε την κορυφαία στοιχηματική εμπειρία!

Μάθε Περισσότερα!

To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά στο Βιγιαρεάλ – Μπέτις.

Νίκη για να παραμείνει στα… υψηλά στρώματα της La Liga θέλει η Βιγιαρεάλ, κόντρα στην Μπέτις. Τα «κίτρινα υποβρύχια» υποδέχονται στο «Estadio de la Cerámica» τους Ανδαλουσιανούς, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο «Camp Nou», όπου έδειξαν γι’ άλλη μία φορά καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Στην αντίπερα όχθη οι «Verderones»… καίγονται για βαθμούς έπειτα από το νευρικό ξεκίνημα, που τους φέρνει στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η αρχή έγινε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Λεβάντε, έπειτα από τη νίκη με 3-1.

Βιγιαρεάλ – Μπέτις με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Την περσινή σταθερή απόδοση που την έκανε μία από τις εκπλήξεις σε Bundesliga και Europa League ψάχνει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θέλει να κάνει την αρχή στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Οι «αετοί» έπειτα από πέντε αγωνιστικές βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ στα τρία τελευταία ματς δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα ηττήθηκαν στο Europa League, ενώ και στις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους είχαν μία ήττα και μία ισοπαλία.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet με άμεση απόδοση κερδών*.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Grand Spinn» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις 21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σε ενδιαφέρει