Τα μεγάλα παιχνίδια βόλεϊ παίζουν στη Novibet με συναρπαστικές προσφορές*!

Volleyball

Ξεκίνησε το τριημεράκι του βόλεϊ! Θα καθοριστεί η κατάταξη για το Nations League για 4 από τις 16 ομάδες, αφού οι 12 αποτελούν τον βασικό κορμό του θεσμού!

Και το βόλεϊ παίζει δυνατά στη Novibet (κλικ εδώ), με Ειδική Προσφορά* σε όλους τους αγώνες του τριημέρου 21-22-23 Ιουνίου.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν, ασφαλώς, τα παιχνίδια που θα γίνουν στο πλαίσιο του Nations League των Ανδρών. Πρόκειται για μία διοργάνωση που εισήγαγε πέρσι η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB) και στην οποία λαμβάνουν μέρος 16 εθνικές ομάδες από 4 ηπείρους.

Όλες οι ομάδες αναμετρώνται μεταξύ τους, χωρισμένες κάθε φορά σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων, σε ένα σύνολο 120 αγώνων. Οι ΗΠΑ θα διοργανώσουν την τελική φάση (10-14/7, Σικάγο) και θα πλαισιωθούν από τις πέντε πρώτες της γενικής βαθμολογίας.

Αυτό το τριήμερο, οι αγώνες φιλοξενούνται σε Χόφμαν (ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κίνα, Καναδάς), Μιλάνο (Ιταλία, Αργεντινή, Σερβία, Πολωνία), Αρνταμπίλ (Ιράν, Γαλλία, Πορτογαλία, Αυστραλία) και Κουιαμπά (Βραζιλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ρωσία).

Τα μεγάλα παιχνίδια βόλεϊ παίζουν στη Novibet με συναρπαστικές προσφορές*!

Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον δεν εντοπίζεται μόνο στην κορυφή, αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας, αφού η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση θα υποβιβαστεί, χάνοντας τη θέση της για το επόμενο Nations League. Πέρσι ήταν η Νότια Κορέα, με την Πορτογαλία να την αντικαθιστά.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι οι 12 από τις 16 ομάδες δεν δύναται να υποβιβαστούν, καθώς αποτελούν τον «πυρήνα» της διοργάνωσης. Έτσι, για την αποφυγή της τελευταίας θέσης μάχονται οι Αυστραλία, Βουλγαρία, Καναδάς και Πορτογαλία, με την ομάδα που θα κατακτήσει το Τσάλεντζερ Καπ (3-7/7, Σλοβενία) να παίρνει… προαγωγή στο Nations League 2020.

Το ενδιαφέρον, κατά συνέπεια, είναι αυξημένο, σε ένα άθλημα που προσφέρει έντονες συγκινήσεις και μεγάλους αγώνες. Οι πόλεις που φιλοξενούν τους ομίλους κατά κανόνα «αγκαλιάζουν» τη διοργάνωση, που διεξάγεται τόσο σε επίπεδο Ανδρών όσο και Γυναικών.

Τα παιχνίδια του τριημέρου (21-22-23 Ιουνίου) προσφέρονται με Ειδική Προσφορά* στη Novibet, όπως και όλοι οι αγώνες βόλεϊ σε όλο τον κόσμο!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σε ενδιαφέρει