Σύγκριση των μεγαλύτερων Ελληνικών site προγνωστικών

Εντάξει, δεν θα το κρύψω. Είμαι ο προγραμματιστής στο Betmasters, και το άρθρο που διαβάζεις βασικά αποτελείται από εμένα να ευλογώ τα γένια μου :-). Όμως, ότι γράφω εδώ μέσα είναι αληθινό και εμπεριστατωμένο, και ο μόνος λόγος που το γράφω είναι γιατί όλοι εμείς εδώ στο Betmasters νιώθουμε περήφανοι για τη δουλεία που κάναμε πάνω στη νέα έκδοση του site μας (την τρίτη σημαντική ανανέωση μας από το 2005).

Τα website με τα οποία συγκρίνω την επίδοση του Betmasters επιλέχτηκαν σύμφωνα με το πόσο δημοφιλή είναι, και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά που κάνουν – άλλωστε δεν θα ήταν δημοφιλή αν δεν ήταν ποιοτικά site. Γι’ αυτό και τα αποτελέσματα μας κάνουν πραγματικά περήφανους, αν συγκρίναμε το Betmasters με το μπλογκ προγνωστικών του Μπαρμπα-Παντελή απ’ τα Ανώγια, τότε το να βγούμε πρώτοι δεν θα ήταν και καμιά εξυπνάδα!

Πίνακας ταχύτητας φόρτωσης

Website Βαθμολογία * Ταχύτητα
Betmasters.gr V3 94/100 2.7″
Betmasters.gr V2 74/100 3.7″
Archondas.gr 68/100 3.9″
Betarades.gr 67/100 4″
Kingbet.gr 66/100 7.2″
Betadoros.gr 63/100 10.2″
Goldenbet.gr 60/100 12.2″

* Η βαθμολογία ποιότητας προέρχεται από το YSlow, ένα Πρόσθετο για τον Firefox δημιουργημένο από την Yahoo, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως για τη μέτρηση και σύγκριση της ταχυτητας μια ιστοσελίδας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το YSlow -ή και να το εγκαταστήσετε για να κανετε τις δικές σας μετρήσεις- εδώ.

Κλείνοντας λοιπόν, σας καλωσορίζω στο νέο Betmasters.gr, ελπίζω να αποδειχτεί ένα χρήσιμο και διασκεδαστικό εργαλείο, και σημειώνω πως για οποιοδήποτε πρόβλημα, σχόλιο παράπονο ή ερώτηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φόρμα για να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, ή να ξεκινήσετε μια νέα δημόσια συζήτηση.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια