Ψηλά οι τιμές για το Μαυροβούνιο.

Στον 7ο όμιλο η Αυστρία κάνει την έκπληξη. Έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και έχει ευκαιρία να ξεφύγει κερδίζοντας και στo Λιχτενστάιν. Σουηδία, Ρωσία και Μαυροβούνιο φαίνεται πως θα δώσουν μάχη για το δεύτερο εισιτήριο αλλά και για να αποφύγουν την 4η θέση.

Οι Σουηδοί έμειναν στα μπαράζ εκτός Μουντιάλ από τους Πορτογάλους και πρέπει να είναι πολύ σοβαροί για να μην χάσουν  και δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση. Ο Ζλάταν είναι υγιής και θα είναι χοντρό μετά το Μουντιάλ να χάσει και το ευρωπαϊκό. Στην αποστολή και ο Μπεργκ. Έχει κάνει τις ζημιές της η Μολδαβία, έχει πάρει ισοπαλία στην Μόσχα, αλλά από την στιγμή που θα δει ο Ζλάταν το παιχνίδι σοβαρά, θα τους πάρει μόνος του. Η ήττα από το Λιχτενστάιν χάλασε την ψυχολογία και  έσβησε τις φιλοδοξίες των Μολδαβών. Στο 1.45 βρίσκεται το διπλό.

Δεν έχει λογική να δύνεται η ομάδα του Καπέλο, φαβορί να κερδίσει το Μαυροβούνιο εκτός έδρας. Το Μαυροβούνιο έπαιξε στις 15/11 με την Σουηδία, έμεινε πίσω στο σκορ στο 9ο λεπτό και κατάφερε να ασκήσει πίεση και να ισοφαρίσει. Δεν έχασε δηλαδή, σε ένα παιχνίδι που στράβωσε από έναν αντίπαλο με καλύτερες μονάδες. Δεν έχουν βγάλει κάτι σπουδαίο οι Ρώσοι και από την στιγμή που απέκτησαν  χρήμα σταμάτησε και η εξαγωγή παικτών, γεγονός που αποδείχθηκε στο Μουντιάλ πως τους έκανε κακό. Τον πιο ποιοτικό παίκτη στο γήπεδο τον έχουν οι Μαυροβούνιοι, που θέλουν να πάρουν και ρεβάνς για το 1-4 του 2011. Ακόμα και στο 4.00 βρίσκονται οι αποδόσεις στον άσσο, προσφέρουν κάλυψη στην ισοπαλία.  

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια