Ποντάρισμα στην ομάδα του Σιμεόνε

Στο Έμιρετς αποδείχτηκε πως στην φιλοσοφία του Ζαρντίμ ταιριάζει πολύ σαν αντίπαλος η Άρσεναλ του Βενγκέρ. Το 3ο γκολ όμως που πέτυχε του δίνει το δικαίωμα να παίξει συντηρητικά σε όλο το παιχνίδι και να μην χρειαστεί να κυνηγήσει το γκολ ακόμα και όταν θα χάνει.

Αν στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει έστω με 1 γκολ διαφορά η Μονακό, θα πόνταρα στο να μην ηττηθεί. Από την στιγμή όμως που προκρίνεται και με πολλά σκορ ήττας, δεν έχει νόημα το συγκεκριμένο ποντάρισμα.

Η Ατλέτικο δίνεται λίγο πάνω από 2.00 να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα και η απλή νίκη λίγο πάνω από 1.70. Η τιμή του άσου είναι δίκαιη και μας πληρώνει σε πολλά ενδεχόμενα. Πλέων η Ατλέτικο έχει μεγαλύτερη πείρα στην διαχείριση τέτοιων καταστάσεων. Δεν είναι εύκολο να κληθείς να ανατρέψεις το εις βάρος σου 1-0 αλλά η Ατλέτικο έχει την κυνικότητα και την γνώση για να το κάνει. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι , που θα το διαχειριστεί σωστά η ομάδα του Σιμεόνε. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο η Λεβερκούζεν να πληρώσει που δεν προσπάθησε να κυνηγήσει το 2ο γκολ στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου παιχνιδιού όταν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Ήταν προκλητικός ο τρόπος που έπαιζε με το χρονόμετρο, βέβαια θα αποδειχτεί στην πράξη αν έπραξε σωστά η όχι. Ποντάρω στον Σιμεόνε, σε τιμές 1.70 ο άσος δίκαιος. Αλώστε μπορεί να πληρωθούμε ακόμα και αποτελέσματα που δίνουν την πρόκριση στην Λεβερκούζεν, όπως ήττα με 2-1 και το πολύ πιθανό ενδεχόμενο παράτασης. Αν μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο αγώνα είναι το 1-0, κανένας δεν θα πάρει το παραμικρό ρίσκο .

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια