Γκολ δείχνει η παράδοση στην Τουρκία, με απουσίες η Κρίσταλ Πάλας

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Ολοκληρώθηκαν τα ευρωπαϊκά κύπελλα χθες, οπότε από σήμερα μπαίνουμε σε ρυθμούς εθνικών πρωταθλημάτων. Οι Παρασκευές είναι συνήθως πιο χαλαρές με λίγα παιχνίδια στο κουπόνι και η σημερινή σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα πέρασμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Τραμπζονσπόρ – Κασίμπασα

Ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Φενέρ ήταν αρκετό για να γνωρίσει την ήττα η Τραμπζονσπόρ με 3-1. Στο πρώτο μέρος στάθηκε πολύ καλά, όμως στην επανάληψη τα χάλασε όλα. Πλέον βρίσκεται οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης, με την ψυχολογία της να μην είναι στα καλύτερά της. Απώλειες είχε και η Κασίμπασα, που έμεινε στο 0-0 με την Γκιοζτέπε, παρά το γεγονός ότι είναι ανώτερη ως ομάδα. Η Κασίμπασα βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα από τους γηπεδούχους, ωστόσο η Τραμπζονσπόρ έχει καλή παράδοση τελευταία, ειδικά εντός έδρας. Η παράδοση επίσης δείχνει γκολ και υψηλά σκορ και σε αυτό θα ποντάρω απόψε. Γκολ εκατέρωθεν συνδυαστικά με over 2,5 θα είναι η επιλογή μου.#####

Εϊμπάρ – Κάντιθ

Σε ανοδική πορεία φαίνεται πως βρίσκονται οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Η μεν Εϊμπάρ πήρε σπουδαίο διπλό με 0-1 στην έδρα της Σεβίλλης, η δε νεοφώτιστη Κάντιθ απέσπασε ισοπαλία (0-0) από τη Βιγιαρεάλ, παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη βαθμολογική θέση, η Εϊμπάρ όμως έχει την παράδοση με το μέρος της. Η λογική πάντως λέει πως θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι, με λίγα γκολ που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Προτιμότερη επιλογή λοιπόν, η ισοπαλία στο ημίχρονο, στο 1,90.

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας

Μία ανάσα από την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα έφτασε η Γουλβς, όμως ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα της έκοψε 2 βαθμούς και τη χαρά της νίκης. Ωστόσο η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια είναι καλή, γεγονός που σίγουρα ικανοποιεί τον προπονητή και τον κόσμο της ομάδας. Η Κρίσταλ Πάλας πήρε το διπλό στην έδρα της Φούλαμ και πλέον είναι ισόβαθμη με τη Γουλβς στον βαθμολογικό πίνακα. Η Πάλας έχει καλή παράδοση στο Μολινό, αν και στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι δεν τα κατάφερε. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο απόψε κι όχι άδικα, μιας και η Κρίσταλ Πάλας θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών. Άσος λοιπόν, στο 1,92.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Τραμπζονσπόρ – Κασίμπασα | GG & Over 2,5 | 1,93

22:00 | Εϊμπάρ – Κάντιθ | ΗΤ Χ | 1,90

22:00 | Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας | 1 | 1,92

Μπες στο σάιτ και τσέκαρε τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Σε ενδιαφέρει