Europa League: Ανώτερη η Άρσεναλ, δεν πείθει ο ΠΑΟΚ

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Ολοκληρώθηκε χθες η 2η αγωνιστική του Champions League και σήμερα την σκυτάλη παίρνει το Europa League. Ένας μικρός χαμός γίνεται στο σημερινό κουπόνι, με 24 αναμετρήσεις να διεξάγονται απόψε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League. Σίγουρα ανάμεσα σε όλα αυτά τα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι δύσκολες αποστολές των ελληνικών εκπροσώπων, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τη Λέστερ και τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην έδρα της Γρανάδα. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

ΑΕΚ – Λέστερ

Κακό το ξεκίνημα της ΑΕΚ στον όμιλό της, καθώς την περασμένη εβδομάδα γνώρισε την ήττα με 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα. Το μεγαλύτερο θέμα όμως δεν ήταν το αποτέλεσμα, όσο η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του Καρέρα. Η Λέστερ από την άλλη δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 της Ζόρια και να ξεκινήσει με το δεξί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Στη συνέχεια επικράτησε με 0-1 επί της Άρσεναλ για το πρωτάθλημα, επομένως έρχεται στο αποψινό παιχνίδι με φουλ ψυχολογία. Θα στηρίξω τη Λέστερ, μιας και η εικόνα της ΑΕΚ δεν είναι καθόλου καλή στα τελευταία παιχνίδια.#####

Σοσιεδάδ – Νάπολι

Τρομερό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποιεί η Σοσιεδάδ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε με 0-1 στην έδρα της Ριέκα για το Europa League. Η Νάπολι από την άλλη υπέστη ήττα σοκ με 0-1 από την Άλκμααρ και σίγουρα θέλει να βγάλει αντίδραση απόψε για να μην μείνει πίσω στον όμιλο. Αμφότερες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει απόψε. Το σετ των αποδόσεων είναι απόλυτα μοιρασμένο και αν υπάρξει νικητής απόψε, πιστεύω πως θα κριθεί οριακά. Στο 1,76 το αμφίσκορο, θεωρώ πως είναι μία πολύ καλή επιλογή, δεδομένου του τρόπου που αγωνίζονται οι δύο ομάδες.

Άρσεναλ – Νταντάλκ

Σημειώνεται πρόοδος στην Άρσεναλ με τον Αρτέτα στον πάγκο, αργή αλλά πρόοδος. Οι Κανονιέρηδες έμειναν πίσω στο σκορ με τη Ραπίντ κι έπρεπε να μπουν μέσα τα μεγάλα “όπλα” για να γυρίσουν το παιχνίδι. Η Νταντάλκ αντίθετα ηττήθηκε από την Μόλντε με 1-2, παρά το γεγονός ότι έπαιξε καλά. Στο τέλος όμως έδειξε να μην αντέχει και δέχτηκε 2 γκολ στο τελευταίο 30λεπτο, γεγονός που της στέρησε την νίκη. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια και παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα, θα είναι τεράστια έκπληξη απόψε αν γκελάρει κόντρα στους Ιρλανδούς. Φαβορί οι Λονδρέζοι, όμως δεν πιστεύω πως το σκοράρισμα θα ξεφύγει απόψε.

Γρανάδα – ΠΑΟΚ

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα της Γρανάδα, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί 5 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν, με τη μοναδική του νίκη να είναι στην Τούμπα επί του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Οι Ισπανοί βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ και θα πρέπει να παρουσιαστούν χειρότεροι από τον ΠΑΟΚ για να χάσουν το αποψινό παιχνίδι.

Τα προγνωστικά μου

19:55 | ΑΕΚ – Λέστερ | 2 & Over 1,5 | 2,10

22:00 | Σοσιεδάδ – Νάπολι | GG | 1,76

22:00 | Άρσεναλ – Νταντάλκ | 1 & Under 3,5 | 2,25

22:00 | Γρανάδα – ΠΑΟΚ | 1 | 1,78

ΑΕΚ – Λέστερ και Γρανάδα – ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 

*Αφορά την επιλογή “Nικητής Αγώνα” πριν την έναρξη

Σε ενδιαφέρει